Nisan 2020 Haberleri

Burak Yılmaz Çinlilerden özür diledi

Burak Yılmaz Çinlilerden özür diledi Beşiktaş'lı futbolcu Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde Çin'in yemek yeme şekli ve adetleri ile ilgili sözler söylemişti. Burak Yılmaz'ın o sözleri Çin basınında büyük tepki topladı. Bunun üzerine Burak Yılmaz da Çinlilerden özür diledi.

Fatih Terim Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yollarını ayırıyor

Fatih Terim iki yardımcısı ile yollarını ayırıyor Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den şok karar! Fatih Terim yeni sezon için iki yardımcısı Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yollarını ayırma kararı aldı.

Gomis'in menajeri yıldız ismi Fenerbahçe'ye önerdi ortalık karıştı

Gomis'in menajerinden Süper Lig'i karıştıran hamle! Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy, Süper Lig'i karıştıracak hamlede bulundu. Suudi kulüp Al Hilal'in Gomis'in sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmama ihtimalinin doğması sonrası menajer yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye önerdi. Bu hamle Süper Lig'i bayağı karıştıracak.

Burak Yılmaz sözleriyle Çin'de gündem oldu

Burak Yılmaz Çin'de gündem oldu Beşiktaş'ta forma giyen Burak Yılmaz, Çinliler hakkında söylediği sözler yüzünden Çin'de gündem oldu. Burak Yılmaz daha önce Beijing Guan takımında oynamıştı. Şimdi ise Çinliler hakkında söylediği sözler ülke basınında yer aldı.

Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı! Kabul etmezse yollar ayrılacak

Beşiktaş'tan flaş Caner Erkin kararı! Beşiktaş yeni sezon için transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Siyah beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın ile takımda sözleşmesi bitecek futbolcular değerlendiriliyor. Caner Erkin de bu isimlerden biri. Yönetim Caner Erkin'e yeni sözleşme sunacak ve maaşında ciddi bir indirim yapılmasını isteyecek. Eğer kabul etmezse yollar ayrılacak.

Taffarel'den Fatih Terim itirafı! 'Bana kızgın...'

Taffarel'den Fatih Terim itirafı! 'Bana kızgın...' Süper Lig'de geçtiğimiz sezon sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan ayrılan Taffarel ayrılık süreci ile ilgili konuştu. Ayrılık kararının ardından Fatih Terim2in kendisine kızgın olduğunu ve birçok konuda daha itiraflarda bulundu.

Michael Frey'den Fenerbahçe'ye dönüş sinyali

Michael Frey'den Fenerbahçe'ye dönüş sinyali Fenerbahçe'den Nürnberg'e 30 Haziran 2020'ye kadar kiralık olarak Michael Frey, sarı lacivertli kulübe geri dönüp dönmeyeceği konusunda açıklama yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER