Nisan 2020 Haberleri

Fatih Terim istedi Arda Turan geri dönüyor

Fatih Terim istedi Arda Turan geri dönüyor Galatasaray'da Selçuk İnan'ın ayrılığının ardından gözler yeni takım kaptanının kim olacağına çevrildi. Sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim kaptanlık için milli futbolcumuz Arda Turan'ı istedi.

Edin Visca gemileri yaktı! Fenerbahçe'ye gidiyor

Edin Visca gemileri yaktı! Fenerbahçe'ye gidiyor Başakşehir'in yıldız golcüsü Edin Visca'dan sürpriz karar! Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Medipol Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca, sarı lacivertli takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Burak Yılmaz isyan etti! 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır'

Burak Yılmaz isyan etti! 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır' Beşiktaş'ta forma giyen ve takım kaptanı olan Burak Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig ve maaşlarında yapılan indirim hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Burak Yılmaz 'Bu dönemde para konuşan vicdansızdır' dedi.

Arda Turan iddiaları yalanladı! 'Bittiğim falan yok'

Arda Turan iddiaları yalanladı! 'Bittiğim falan yok' Kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları Habertürk'te verdiği röportajda yalanlayan ve çok önemli açıklamalarda bulanan Arda Turan gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı. Arda Turan 'Bittiğim falan yok 2 ay sağlam idmanla eski formuma kavuşurum' dedi.

Evde kal ama sakatlanma! Ev işlerinde sakatlanmamak için 15 öneri

Ev işlerinde sakatlanmamak için 15 öneri Ev işleri sırasında yaşanacak uzun süreli duruş bozuklukları veya doğru olmayan yüklenmeler diz, bel, boyun, omuz gibi bölgelerde problemlere yol açmaya başladı. Ağır ev işi yapan kişilerin ortalama yüzde 60’ı her yıl kas iskelet sistemi ağrıları nedeniyle günlük yaşam aktivitelerinde kısıtlanmalar hatta sakatlıklar yaşanıyor.

Neymar'ın annesi 22'lik sevgilisi Tiago Ramos'tan ayrıldı

Neymar'ın annesi 22'lik sevgilisinden ayrıldı Neymar'ın annesi geçtiğimiz günlerde 22 yaşında olan Tiago Ramos ile ilişkide olduğunu açıklamıştı. Ancak bu ilişki ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tiago Ramos'un daha önceki sevgililerinin erkek olması nedeniyle Neymar'ın annesi ayrılma kararı aldı.

Beşiktaş Loris Karius'un yerine Rafal Gikiewicz'i alıyor

Beşiktaş Loris Karius'un yerine onu alıyor Beşiktaş Alman file bekçisi Loris Karius ile yollarını ayırdı. Bu ayrılıktan sonra siyah beyazlı camia kaleye kimin geçeceğini merak ediyordu. Yönetim konuyla ilgili bir ismi gözüne kestirdi. Beşiktaş Karius'tan sonra kaleye bu kez de bir başka Alman kaleci Rafal Gikiewicz'i getirmek istiyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER