DİĞER HABERLER

Neymar'ın annesi 22'lik sevgilisi Tiago Ramos'tan ayrıldı

Neymar'ın annesi geçtiğimiz günlerde 22 yaşında olan Tiago Ramos ile ilişkide olduğunu açıklamıştı. Ancak bu ilişki ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tiago Ramos'un daha önceki sevgililerinin erkek olması nedeniyle Neymar'ın annesi ayrılma kararı aldı.

Neymar'ın annesi 22'lik sevgilisi Tiago Ramos'tan ayrıldı

Brezilya'lı dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın annesi Nadine Gonçalves Santos, 22 yaşındaki Brezilyalı model ve amatör futbolcu Tiago Ramos ile ilişki yaşamaya başladığını iki hafta önce Instagram hesabından duyurmuştu.

Ancak bu beraberlik fazla sürmedi. Odia'dan Fabia Oliveira'nın haberine göre, ikilinin ilişkisi sona erdi. İlişkinin bitme sebebi ise Tiago Ramos'un önceki sevgililerinin erkek olması olarak belirtildi.

Neymar çok sevinmişti

53 yaşındaki Nadine Gonçalves Santos'un, Tiago Ramos ile ilişkisini duyurmasının ardından Neymar, annesinin bu fotoğrafını beğenmiş ve 'Çok mutlu ol anne, seni seviyorum' şeklinde sevincini paylaşmıştı.

Arkadaşları ara verdiklerini iddia ettiler

Tiago Ramos'un arkadaşları söz konusu ayrılık haberinin ardından ikili için sadece ara verdiklerini, arkadaşlıklarının devam ettiğini iddia etti.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER