Nisan 2020 Haberleri

Jeremain Lens ve Kevin Prince Boateng Türkiye'den ayrıldı

Lens ve Boateng Türkiye'den ayrıldı Süper Lig'de maçlar COVID 19 diğer bir adıyla koronavirüs sebebiyle süresiz ertelendi. Yabancı oyuncular da ülkelerine dönüp bu süreci atlatmak istiyor. Siyah beyazlılardan Jeremain Lens ve Kevin Prince Boateng de ülkesine dönen futbolcular arasında yer alıyor.

Balotelli Galatasaray'a 'evet' dedi

Balotelli Galatasaray'a 'evet' dedi Galatasaray yeni sezon düğmeye bastı! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılılar takımdan ayrılması muhtemel olan Radamel Falcao'nun alternatifini arıyor. Irkçılık saldırılarına maruz kalan Mario Balotelli'ye teklif götüren Galatasaray, yıldız oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Sosa'dan Fenerbahçe açıklaması

Sosa'dan Fenerbahçe açıklaması Trabzonspor'un başarılı oyuncusu ve aynı zamanda takım kaptanı Jose Sosa önemli itiraflarda bulundu. Fenerbahçe'den aldığı transfer teklifi hakkında konuşan Sosa, Lionel Messi ile ilgili de övgü dolu sözler söyledi.

Roma Cengiz Ünder'in biletini kesti

Roma Cengiz Ünder'in biletini kesti İtalya koronavirüs ile resmen savaş veriyor. Her sektör gibi futbol da COVID 19 salgını nedeniyle bu olumsuzluklardan etkileniyor. Roma ekonomik zorluklar sebebiyle oyuncular ile vedalaşmaya başladı. Cengiz Ünder de bu oyuncular arasında yer alıyor.

Galatasaray'da Falcao gidiyor Hulk geliyor

Galatasaray'da Falcao gidiyor Hulk geliyor Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması durumunda sarı kırmızılı yönetim B planını şimdiden hazırladı. Eğer Radamel Falcao giderse yerine Hulk gelecek.

Galatasaray Mert Hakan ile anlaştı! İşte forma numarası

Galatasaray Mert Hakan ile anlaştı! İşte forma numarası Galataasaray yeni sezon transferini yaptı. Sivasspor'da forma giyen Mert Hakan ile sarı kırmızılılar önümüzdeki sezon için anlaşma yaptı. Galatasaray'ın yeni transferi Mert Hakan'ın forma numarası da belli oldu.

Fatih Terim Ömer Bayram'ın maaşına zam istedi

Fatih Terim'in zam istediği tek oyuncu Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim milli yıldızımız Ömer Bayram için sarı kırmızılı yönetime zam talebinde bulundu. Ömer Bayram, Fatih Terim'in zam yapılmasını istediği tek oyuncu konumunda bulunuyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER