Nisan 2020 Haberleri

Ali Şen'den Ali Koç'a hoca tavsiyesi

Ali Şen'den Ali Koç'a hoca tavsiyesi Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, Ali Koç'a hoca tavsiyesinde bulundu. Ali Şen verdiği röportajda eski isimlerle yola devam edilmesini yazdı.

Barcelona'dan Abdülkadir Ömür paylaşımı! 'Hayaller hızlı olsa da...'

Barcelona'dan Abdülkadir Ömür paylaşımı! Trabzonspor'un golcü oyuncusu Abdülkadir Ömür geçtiğimiz günlerde Barcelona ile ilgili hayallerini paylaşmıştı. Barcelona da Abdülkadir Ömür'ün o sözlerini alıntı yaparak altına 'Hayaller hızlı olsa da peşinden koşmayı bırakma' yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta kiralık oyuncular ile ilgili karar anı

Kiralık oyuncular ile ilgili karar anı Beşiktaş kiralık oyuncular ile ilgili karar verme aşamasında. Siyah beyazlılarda kiralık oyuncuların çoğu takıma geri dönecek. Oyuncuların durumu sezon öncesi yapılacak kampta belli olacak.

Beşiktaş'ta Karius'un yerine Ersin Destanlıoğlu geliyor

Karius'un yerine o isim geliyor Beşiktaş, Alman file bekçisi Loris Karius ile yollarını ayırma kararının ardından kaleci arayışına geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın alt yapı hocalarından tam puan alan Ersin Destanoğlu'nu Karius'un yerine geçirmeyi planladığı öğrenildi.

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID 19 yani koronavirüs salgını nedeniyle ligler süresiz ertelendi. Ancak Süper Lig'de bu sezon yaşananlar unutulmadı. İşte Süper Lig'de bu sezona damga vuran tartışmalar...

Henry Onyekuru'nun fiyatı belli oldu

Onyekuru'nun fiyatı belli oldu Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Henry Onyekuru için Monaco oyuncusunun fiyatını belirledi. Monaco, Onyekuru'nun bonservis bedelinin 13 milyon Euro olarak açıkladı.

Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı

Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bir süre önce koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Tedaviyi başarıyla atlatan Fatih Terim tekrar test yaptırdı ve sonucu negatif çıktı. Böylece Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER