DİĞER HABERLER

Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bir süre önce koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Tedaviyi başarıyla atlatan Fatih Terim tekrar test yaptırdı ve sonucu negatif çıktı. Böylece Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı.

Fatih Terim koronavirüsü yenmeyi başardı

Bir süre önce Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim koronavirüs testi yaptırdı ve testinin sonucu pozitif çıktı. Hastanede tedaviye başlayan Fatih Terim koronavirüs tedavisini başarıyla atlattı ve taburcu oldu.

Sarı kırmızılıların tecrübeli hocası bir kez daha test yaptırdı. Fatih Terim'in tekrar yaptırdığı test sonucu negatif çıktı. Böylelikle Fatih Terim koronavirüsü yendi.

Fatih Terim geçirdiği süreci şu şekilde anlattı:

"Merhabalar. Öncelikle herkesi çok özledim. Bu virüs ne yazık ki hepimizin hayatına girdi. Maalesef alışkanlıklarımızı, yaşam biçimimizi, kişileri ve olayları algılama şeklimizi de değiştirdi. Üzülerek söylüyorum. Sevdiklerimizi de aramızdan aldı. Hayatını kaybetmiş herkese Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm insanlara şifa diliyorum ve sabır diliyorum.

Yaklaşık 1 aydır bu virüsle mücadele ediyorum. Hiç kolay değildi. Bugün ilk negatif test sonucumu paylaşmak istedim. Virüsün tedavisinde fayda sağladığı söylenen plazma bağışı, yani donör olmam için, eğer kıymetli hekimlerimiz kriterleri sağladığımı düşünürse, seve seve elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah böylece birkaç insanın hayatına dokunurum, bu da beni çok mutlu eder.

Belki bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ancak yeni başlangıçlar için moral olacak. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadan, moralimizi yüksek tutacağız inşallah. Bu ülke, bizler ne badireler atlattık, ülke olarak inşallah bunu da el ele atlatacağız.Hayatta her şeyin yeri doluyor, bir tek şey hariç o da canımız.

Lütfen kendinizi, sevdiklerinizi, bütün etrafınızı korumak için bu işi ciddiye alın. Tüm uyarıları ve korunma çözümlerini dikkatle uygulamak lazım. Bizim için kendinden, ailesinden vazgeçmiş tüm sağlık çalışanlarına gözünüz gibi bakın. Allah hepimizin yardımcısı olsun, elim kalbimde."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER