SÜPER LİG

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı

Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID 19 yani koronavirüs salgını nedeniyle ligler süresiz ertelendi. Ancak Süper Lig'de bu sezon yaşananlar unutulmadı. İşte Süper Lig'de bu sezona damga vuran tartışmalar...

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı - Sayfa 1

Süper Lig'de bu sezon 10. hafta VAR tartışmalarının çok konuşulduğu bir hafta oldu. Trabzonspor - Göztepe maçı ve Kayserispor - Fenerbahçe maçında alınan hakem kararları büyük tepki topladı. VAR tartışmaları gündeme geldi.

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı - Sayfa 2

Konuyla ilgili MHK'dan "Sistem hakem kararlarında %100 doğruluğu değil, açık ve bariz hakem hatalarını sıfırlamak için oluşturulmuştur. VAR sistemi hakemlik tartışmaları için değil, daha adil bir futbol oyunu için oluşturulmuş bir sistemdir. Sadece net ve bariz hataları (büyük skandalları) oyunun içinden çıkarabilmek adına oluşturulmuştur" şeklinde açıklama yapıldı.

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı - Sayfa 3

2- Fatih Terim'in açıklamaları

Galatasaray'ın Kayserispor maçından sonra basın karşısına çıkan Fatih Terim spor gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Süper Lig ertelendi ama bu tartışmalar unutulmadı - Sayfa 4

Fatih Terim yaptığı açıklamada "Geçen sezon Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışılıyor diye bir ortam vardı. Geçen sene organize, ancak amatör bir kötülük gözlemliyorum demiştim. Bu sene profesyonelce yapıyorlar. Sözlerine alınmışlar demek ki, artık profesyoneller. Bunu bu maç için söylemiyorum. Bunların tek ilacı vardır, Galatasaray olarak bir bütün şeklinde durabilmek" ifadelerini kullandı.