DİĞER HABERLER

Nintendo ve Illumination Studios ikinci Super Mario filmi için anlaştı

Nintendo ve Illumination Studios, Super Mario Bros. film serisinin devamı için anlaşmaya vardı. İlk filmin ekibi, ikinci filmde de görev alacak. Film, 3 Nisan 2026'da vizyona girecek. Henüz detayları bilinmeyen film, Mario'nun dünyasını konu alacak. Nintendo'dan Shigeru Miyamoto ve Illumination Studios CEO'su Chris Meledandri yapımcılığı üstlenecek.

Nintendo ve Illumination Studios ikinci Super Mario filmi için anlaştı

Nintendo ve Illumination Studios, Super Mario Bros. serisinin hayranlarını sevindirecek bir haberle karşımıza çıkarak, sevilen film serisinin ikinci bölümü için resmi bir anlaşmaya vardılar. İlk filmin başarılı ekibi, ikinci filmde de görev alacak ve senaryoyu Matthew Fogel yazarken, yönetmen koltuğunda Aaron Horvath ve Michael Jelenic yer alacak. Yapımcılığı ise bu kez Nintendo’dan Shigeru Miyamoto ve Illumination Studios CEO’su Chris Meledandri üstlenecek.

Super Mario Bros. serisinin devamı niteliğindeki bu film, 3 Nisan 2026 tarihinde seyirciyle buluşacak. Bu tarih, ilk filmin vizyona giriş tarihinden daha kısa bir süre aralığına denk gelmesiyle dikkat çekici bir detaydır.

Filmin konusu ve diğer detayları henüz tam olarak ortaya çıkmış değil. Ancak, Illumination’ın ilk filmdeki başarılarından yola çıkarak, karakter modelleri ve ortamlar konusunda yapacakları çalışmalarla izleyicilere benzersiz bir deneyim sunacakları tahmin edilmektedir.

Nintendo'nun efsanevi figürü Mario'nun yaratıcısı Shigeru Miyamoto, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Mario'nun dünyasını konu alan yeni bir animasyon filmi hazırlıyoruz. Bu film, ABD ve birçok diğer pazarda 3 Nisan 2026'da gösterime girecek. Daha fazla ayrıntıyı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Illumination Studios CEO’su Chris Meledandri de, “Super Mario Bros.’a döndüğümüzü duyurmaktan heyecan duyuyorum. Animasyona yakında başlayacağız ve her ayrıntıyı en iyi şekilde hayata geçirmek için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullanarak projenin heyecanını paylaştı.

İkinci filmin ilk filmle doğrudan bağlantılı olup olmayacağı veya farklı bir oyunun evrenine mi odaklanacağı henüz net değil. Nintendo ve Illumination, Super Mario Bros. 2, Paper Mario veya Mario ve Luigi gibi farklı oyunları temel alan bir film yapma seçeneğini değerlendirebilir. Hatta Luigi’s Mansion, Donkey Kong veya Princess Peach gibi karakterlere odaklanan bağımsız filmler yapma olasılığını da düşünebilirler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER