OYUN

Güney Kore'den onay! Silent Hill 2 Remake yolda

Silent Hill 2'nin uzun zamandır beklenen yeniden yapım versiyonu, Güney Kore'den yaş sınıflandırması aldı ve Bloober Team tarafından hazırlanıyor. Oyunun çıkış tarihi kesin değil ancak 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Güney Kore'den onay! Silent Hill 2 Remake yolda

Silent Hill 2'nin uzun zamandır beklenen yeniden yapım versiyonu için çalışmaların hız kazandığı net bir şekilde gözleniyor. Güney Kore Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi'nden yaş sınıflandırması alan Silent Hill 2 Remake, çok yakında resmi olarak duyurulabilir.

Konami'nin ikonik hayatta kalma-korku serisi olan Silent Hill 2, geri dönmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz zamanlarda ücretsiz olarak sunulan Silent Hill: The Short Message, oyunculardan olumlu geri bildirimler almıştı ve şirket, yeniden yapım ile daha büyük bir etki yaratmayı hedefliyor.

Silent Hill 2'nin yeniden yapım versiyonu; aşırı şiddet, darp etme ve dövüşten kaynaklanan aşırı kan akışı ve dehşet verici arka planlar, tuhaf sesler gibi korku unsurları nedeniyle 16 yaş ve üzeri için uygun bulundu. Bu sınıflandırma, Silent Hill'in uzun süredir devam eden kasvetli dünyasının izlerini taşıyacağını gösteriyor. Oyunlar genellikle geliştirme sürecinin son aşamalarına geldiğinde veya neredeyse tamamlandığında yaş sınıflandırması alır. Bu da Silent Hill 2 Remake'in piyasaya sürülmeye hazır olduğunu gösteriyor.

Yeniden yapım versiyonu, Layers of Fear ve The Medium'un da geliştiricisi olan Bloober Team tarafından hazırlanıyor. Geçen yıl PlayStation 5 ve PC için duyurulan oyunun 2024'te piyasaya sürülmesi planlanıyor. PlayStation, daha önce Metal Gear Solid 3 Remake'in de piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Yaş sınıflandırması önemli bir detay olsa da, oyunun çıkış tarihi kesin olarak belirlenmemiştir. Silent Hill: The Short Message'ın geçen yıl bu sınıflandırmayı aldığını hatırlatmak önemlidir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER