Nisan 2020 Haberleri

Semih Şentürk Fenerbahçe'ye Abdullah Avcı'yı önerdi

Semih Şentürk Fenerbahçe'ye Abdullah Avcı'yı önerdi Teknik direktör arayışında Fenerbahçe'ye sürpriz bir öneri geldi. Eski oyunculardan Semih Şentürk, Fenerbahçe'ye Abdullah Avcı önerisinde bulundu. Semih Şentürk ""Fenerbahçe, Türk antrenör arıyorsa en modern antrenör Abdullah Avcı'dır net" ifadelerini kullandı.

Ali Koç takımın başında Laurent Blanc'i görmek istiyor

Ali Koç takımın başında Laurent Blanc'i görmek istiyor Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç takımın başında Fransız teknik adam Laurent Blanc'i görmek istiyor.

Beşiktaş 'feda' için düğmeye bastı

Beşiktaş 'feda' için düğmeye bastı Dünya çapında büyük kulüpleri bile ekonomik olarak zarara uğratan COVID 19 yani koronavirüs Beşiktaş'ı da ekonomik olarak zora soktu. Siyah beyazlı yönetim futbolcularla 'feda' için masaya oturmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Kuyt ve Sow mumla aranıyor

Fenerbahçe'de Kuyt ve Sow mumla aranıyor Süper Lig'de şampiyonluk hasretini 6 yıla çıkaran Fenerbahçe'de eskiler Kuyt ve Sow mumla aranıyor. Son sezonlarda alınan kanat oyuncularının Kuyt ve Sow kadar katkı sağlamadığı ortaya çıktı.

Abdülkadir'den ders gibi paylaşım! 'Kuran'ın iki kapağı arasındakileri...'

Abdülkadir'den ders gibi paylaşım! 'Kuran'ın iki kapağı arasındakileri...' Dünyada pekçok kulüp tarafında ilgi odağında olan Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, sokağa çıkma yasağı sonrası sokağa marketlere akın eden insanlar ilgili sosyal medya hesabından resmen herkese ders verdi. Abdülkadir Ömür 'Kur’ân’ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm" şeklinde paylaşım yaptı.

Süper Lig'de koronavirüs şoku! 4 büyüklerde 29 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Süper Lig'de koronavirüs şoku! 4 büyüklerde 29 futbolcunun sözleşmesi bitiyor COVID 19 yani koronavirüs nedeniyle dünyada futbol durdu. Peki ülkemizde Süper Lig'de durum ne? Koronavirüs nedeniyle oynanamayan maçlar, "Süper Lig'de şampiyonun kim olacak?" sorusu bir yanda, bu süreçte "Sözleşmesi biten futbolcular ne olacak?" sorusu diğer yanda...4 büyüklerde 29 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. İşte o futbolcular...

Dünya futboluna büyük darbe! 9 Milyar Euro...

Dünya futboluna büyük darbe! 9 Milyar Euro... Çin'in Wuhan eyaletinde başlayıp bütün dünyayı etkisi altına alan COVID 19 bilinen adıyla koronavirüsün futbola verdiği zarar belli oldu. Dünya futbolu koronavirüs salgını nedeniyle 9 milyar euro zararda.

TREND HABERLER
TREND HABERLER