FENERBAHÇE

Ali Koç takımın başında Laurent Blanc'i görmek istiyor

Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç takımın başında Fransız teknik adam Laurent Blanc'i görmek istiyor.

Ali Koç takımın başında Laurent Blanc'i görmek istiyor

Süper Lig'de istediği seviyeye bir türlü gelemeyen Fenerbahçe'de işler karışık. Ersun Yanal'ın takımdan ayrılması üzerine sarı lacivertli yönetim ikiye bölünmüş durumda. Bir grup takımın başında yerli hoca istiyor. Başkan Ali Koç'un da aralarında bulunduğu bir grup da yabancı hoca istiyor.

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç takımın başında görmek istediği hocayı da açıkladı. Sözcü'den edinilen bilgilere göre, Ali Koç takımın başında Fransız teknik direktör Laurent Blanc'i görmek istiyor.

Fransız teknik direktör Laurent Blanc daha önce PSG'yi çalıştırdı. Fransız hoca 4 senedir hiçbir takımı çalıştırmıyor. Fransa'da yayın yapan RMC Sports Radyosu'nda önemli bilgiler paylaşıldı. Maxime Deloffre'nin moderatörlüğünü yaptığı 'Coach' isimli programda Blanc'ın Fenerbahçe'ye yakın olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de gündemde olan tek yabancı teknik direktör Laurent Blanc değil. Gündemde Mircea Lucescu ve Christoph Daum da var.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER