DİĞER HABERLER

Abdülkadir'den ders gibi paylaşım! 'Kuran'ın iki kapağı arasındakileri...'

Dünyada pekçok kulüp tarafında ilgi odağında olan Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, sokağa çıkma yasağı sonrası sokağa marketlere akın eden insanlar ilgili sosyal medya hesabından resmen herkese ders verdi. Abdülkadir Ömür 'Kur’ân’ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm" şeklinde paylaşım yaptı.

Abdülkadir'den ders gibi paylaşım! 'Kuran'ın iki kapağı arasındakileri...'

Türkiye'de COVID 19 yani koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla dün akşam saatlerinde İstanbul başta olmak üzere 30 büyükşehir statüsündeki ilimizde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilir edilmez herkes market, fırın ve bakkallara akın etti. Yollarda trafik felç oldu. Bu durum ise birçok kimse tarafından tepki topladı. Sosyal medyada, sokağa akın eden bu insanlar kınandı. 

Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür de sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından kendini dışarı atan kalabalığa tepkisini yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Abdülkadir Ömür'ün yaptığı paylaşım sağlığını hiçe sayıp sokağa dökülen herkes için bir ders niteliği taşıyor. 

Abdülkadir Ömür yaptığı paylaşımda Kur'an'dan örnek verip Hasan Basri Hazretleri'nin "Kur’ân’ın iki kapağı arasındakileri defalarca okudum. 90 yerde Allah'ın rızka kefil olduğunu, tek bir yerde ise şeytanın insanı fakirlikle korkutacağını gördüm. Ne yazık ki insanlar, Rabbinin 90 yerdeki vaadini unutup şeytanın bir yalanına kanıyor!" sözünü paylaştı.

İşte Abdülkadir Ömür'ün yaptığı o paylaşım;

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER