Nisan 2020 Haberleri

Graziano Pelle'nin sevgilisi Viktoria Varga'dan 'seksi karantina' pozları!

Graziano Pelle'nin sevgilisinden 'seksi karantina' pozları Bütün dünya COVID 19 salgını nedeniyle karantina altında. Tüm spor dalları da koronavirüs salgını geçene kadar ertelendi. Çin'de forma giyen SD Luneng'in oyuncusu Graziano Pelle'nin sevgilisi Viktoria Varga da karantinada. Güzel model paylaştığı 'seksi karantina' pozları ile yürek hoplattı.

Katar Süper Lig'e talip oldu

Katar Süper Lig'e talip oldu Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde tüm futbol faaliyetleri süresiz ertelendi. Kulüpler de hem maddi hem manevi ciddi zorluklar yaşıyor. TFF konuyla ilgili bir çözüm yolu bulmak için her yolu deniyor. Katar'dan bu sıkıntılara çözüm olacak bir teklif geldi. Katar, Süper Lig'de kalan tüm maçların ülkesinde oynanması yönünde teklif götürdü.

Aziz Yıldırım geri mi dönüyor? Canlı yayında açıkladı

Aziz Yıldırım geri mi dönüyor? Canlı yayında açıkladı Fenerbahçe'de alınan üst üste yenilgiler ve bir türlü istenilen düzeyde başarı sağlanamaması Ali Koç için ayrıllık tartışmalarına yol açtı. Eski başkan Aziz Yıldırım'ı tekrar sarı lacivertli kulübün başında görmek isteyenler var. Peki Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Ümit Özat her şeyi canlı yayında açıkladı.

UEFA Kadınlar 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı 2022'ye erteledi

UEFA'dan flaş erteleme kararı! Futbol dünyası tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hem maddi hem manevi kritik günler geçiriyor. UEFA da organizasyonlarını birer birer erteliyor. Şimdi de Kadınlar 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı 2022'ye erteledi.

Galatasaray'da Hande Sümertaş neden ayrıldı?

Fatih Terim'in en yakınındaki isimdi! Neden ayrıldı? Galatasaray'da öğrenilen bir istifa haberi gündemde şok etkisi yarattı. Fatih Terim'e olan yakınlığı ile bilinen medya sorumlusu Hande Sümertaş görevini bıraktı. Peki Hande Sümertaş görevinden neden ayrıldı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi! Rest çekti

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi! Rest çekti Beşiktaş'ın ekonomik zorluklar yaşadığı bugünlerde Burak Yılmaz tarafında şok eden bir gelişme yaşandı. Takım kaptanı olan Burak Yılmaz yönetimin maaşında indirim yapılması isteğine karşılık rest çekti ve indirim konusunun açılmamasını söyledi.

Fenerbahçe Beko'da Obradovic tehlikesi

Fenerbahçe Beko'da Obradovic tehlikesi Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID 19 yani koronavirüs sebebiyle spor dünyası ekonomik anlamda epey zorlanıyor. Fenerbahçe de bu sıkıntıyı çeken kulüpler arasında yer alıyor. Bu ekonomik sıkıntıyı çözmek için Fenerbahçe Beko antrenör Zeljko Obradovic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

TREND HABERLER
TREND HABERLER