BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi! Rest çekti

Beşiktaş'ın ekonomik zorluklar yaşadığı bugünlerde Burak Yılmaz tarafında şok eden bir gelişme yaşandı. Takım kaptanı olan Burak Yılmaz yönetimin maaşında indirim yapılması isteğine karşılık rest çekti ve indirim konusunun açılmamasını söyledi.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz depremi! Rest çekti

Süper Lig koronavirüs salgını nedeniyle süresiz ertelendi. Kulüpler de oyuncuların maaşları konusunda indirim yapılması konusunda ısrarcı davranıyor. Ancak bazı oyuncular bu indirim konusunda sıkıntı çıkarıyor.

Beşiktaş ekonomik anlamda zorluk yaşayan bir diğer kulüp...Oyuncuların maaşlarında indirim yapılması siyah beyazlı kulüp için olmazsa olmaz bir çözüm yolu. Peki oyuncular bu duruma nasıl bakıyor?

Kaptan Burak Yılmaz rest çekti

Siyah beyazlı takımın kaptanı Burak Yılmaz kendisiyle indirim konusunda görüşmek isteyen yönetime konuyla ilgili olarak rest çekti. Barcelona örneği ile oyuncularıyla görüşme sağlayan Beşiktaş yönetimine Burak Yılmaz "Lütfen bana indirim konusuyla gelmeyin" dediği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi de “Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum belli. Şartlarımızı kabul edenle yola devam ederiz. Ancak koronavirüse rağmen indirim talebine olumlu yanıt vermeyen her kim olursa kendisine başka bir kulüp bulabilir” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER