SÜPER LİG

Katar Süper Lig'e talip oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde tüm futbol faaliyetleri süresiz ertelendi. Kulüpler de hem maddi hem manevi ciddi zorluklar yaşıyor. TFF konuyla ilgili bir çözüm yolu bulmak için her yolu deniyor. Katar'dan bu sıkıntılara çözüm olacak bir teklif geldi. Katar, Süper Lig'de kalan tüm maçların ülkesinde oynanması yönünde teklif götürdü.

Katar Süper Lig'e talip oldu

Süper Lig bütün dünyayı etkisi altına alan COVID 19 salgını nedeniyle süresiz ertelendi. Kalan 8 hafta nasıl tamamlanacak diye herkes merak ediyor.

Kulüpler de bu durumdan hem maddi hem manevi ciddi bir şekilde etkilendi. TFF kalan maçları Antalya'da oynatmayı planlarken Katar'dan sürpriz bir teklif geldi.

Katar, TFF'ye kalan maçların kendi ülkelerinde oynanması yönünde bir teklif götürdü. Yetkililer bu teklife olumsuz yaklaşımda bulunmadı.

Katar bilindiği üzere 2022'de Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Süper Lig için hazır olduğunu belirten Katar, konaklamadan, futbolcuların ihtiyaçlarına her türlü yardım için hazır olduklarını açıkladı.

Katar'ın bu teklifinden sonra gözler TFF'ye çevrildi. Teklif kabul edilirse Süper Lig'in kalan maçları Katar'da oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER