GALATASARAY

Galatasaray'da Hande Sümertaş neden ayrıldı?

Galatasaray'da öğrenilen bir istifa haberi gündemde şok etkisi yarattı. Fatih Terim'e olan yakınlığı ile bilinen medya sorumlusu Hande Sümertaş görevini bıraktı. Peki Hande Sümertaş görevinden neden ayrıldı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor.

Galatasaray'da Hande Sümertaş neden ayrıldı?

Galatasaray'da medya sorumlusu Hande Sümertaş görevinden ayrıldı. Peki bu ayrılığın sebebi ne? Konuyla ilgili henüz net bir bilgi yok ama önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Fatih Terim ile olan samimiyeti ile bilinen Hande Sümertaş'ın istifası camia içinde büyük şok etkisi yarattı. Çünkü Hande Sümertaş için "Hande hanım, hocaya öyle bağlıydı ki kavga çıksa hoca için yumruk atacak kadar yürekliydi" şeklinde ifadeler kullanılıyor.

Geçmişteki yaptıklarına bir göz atacak olursak, Tuzlaspor ile oynanan kupa rövanş maçında Hande Sümertaş yaklaşık 10-15 kişinin arasında kalmış, kendisine yönelik fiziksel müdahalelere de sert tepki vermişti. 

Hande Sümertaş'ın ayrılığına Fatih Terim'in tepkisi ne olacak?

Şimdi ise akıllarda bir diğer soru var. Fatih Terim bu ayrılık için neler söyleyecek? Tecrübeli hoca kendi ekibini yönetimle karşı karşıya gelme pahasına koruyor. Bu ayrılık için yapacağı yorum büyük merak konusu. Çünkü Hande Sümertaş'ın sadece Fatih Terim ile değil, kızları Merve ve Buse Terim ile de yakınlıkları var. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER