DİĞER HABERLER

Aziz Yıldırım geri mi dönüyor? Canlı yayında açıkladı

Fenerbahçe'de alınan üst üste yenilgiler ve bir türlü istenilen düzeyde başarı sağlanamaması Ali Koç için ayrıllık tartışmalarına yol açtı. Eski başkan Aziz Yıldırım'ı tekrar sarı lacivertli kulübün başında görmek isteyenler var. Peki Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye geri dönecek mi? Ümit Özat her şeyi canlı yayında açıkladı.

Aziz Yıldırım geri mi dönüyor? Canlı yayında açıkladı

Süper Lig'de umduğu başarıyı bir türlü elde edemeyen Fenerbahçe'de Ali Koç için ayrılık tartışmaları gündeme geldi. Bir grup taraftar Aziz Yıldırım'ı tekrar Fenerbahçe'de görmek istiyor. Peki Aziz Yıldırım tekrar geri döner mi? 

Bugünlerde Bosna Hersek'in Celik Zenica takımında teknik direktörlük yapan Ümit Özat, Fanatik'in Instagram hesabında canlı yayına bağlandı ve Aziz Yıldırım'ın sarı lacivertli kulübe tekrar dönüp dönmeme ihtimalini değerlendirdi. 

Ümit Özat "Tahmin etmiyorum. Aziz Yıldırım fenerbahçe tarihinin en uzun süre başkanlık yapan ismi. Çok büyük başarılar yakaladı. Fenerbahçe'yi sadece bir futbol takımı olarak düşünürseniz haksızlık yapmış olursunuz. Bir spor kulübü olarak düşünürseniz Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Aziz Yıldırım döneminde nereden nereye geldiğini çok iyi idrak edebilirsiniz. Peki bunun devamını getirecek kim? Ali Koç. Şimdiki yönetim. Mutlaka o da takımın borçlarını silme adına birçok sponsorluk sağlıyor. Mutlaka faydalar sağlıyor. Ben burada Ali Koç'a destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Başarı hemen gelmiyor. Dünden bugüne yada bugünden yarına hemen olmuyor. " şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER