Nisan 2020 Haberleri

Futbolcuların karantina halleri! Birbirinden komik anlar

Futbolcuların karantina halleri! Birbirinden komik anlar Tüm dünya koronavirüs diğer bir adıyla COVID 19 ile mücadele kapsamında evlerinde karantinada...Futbol dünyasından, sanat dünyasına her alanda faaliyetler durdu. Bu süreç zarfında futbolcuların karantinada ne yaptıkları merak ediliyordu. İşte futbolcuların birbirinden eğlenceli karantina halleri...

Boateng’den Beşiktaş’a Balotelli sürprizi

Boateng’den Beşiktaş’a Balotelli sürprizi Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Kevin Prince Boateng’den transfer çalışmaları yapan siyah beyazlı yönetime büyük sürpriz. Boateng, Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Balotelli’nin Beşiktaş’a gelmek için teklif beklediği haberini verdi.

UEFA’dan sonra FIFA’dan da kulüplere destek

FIFA'dan kulüplere müjde! UEFA’nın aldığı karar neticesinde futbol kulüplerine maddi destek sağlanacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Kulüplere bir müjde de FIFA’dan geldi. FIFA üye olan 211 ülke federasyonuna toplam 150 milyon dolar maddi destek sağlayacağını açıkladı.

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor?

Koronavirüsten sonra futbolcuların maaşı ne kadar oldu? Koronavirüs sebebiyle ülkemizde spor faaliyetleri durdu. Süper Lig süresiz olarak ertelendi. Bu durumdan pekçok spor kulübü gibi Galatasaray da hem maddi hem manevi çok etkilendi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz futbolcuların maaşıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şimdi tek bir soru merak ediliyor: Galatasaray'da koronavirüs sonrası hangi futbolcu ne kadar maaş alacak?

Fenerbahçe'de 'öze evlatlara dönüş' operasyonu!

Fenerbahçe'de 'öze evlatlara dönüş' operasyonu! Süper Lig'de bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan ve Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğu boş kalan Fenerbahçe'de 'öz evlatlara dönüş' operasyonu başladı.

Ahmet Ağaoğlu'ndan liginden iptalini isteyenlere sert tepki

Ahmet Ağaoğlu'ndan liginden iptalini isteyenlere sert tepki Süper Lig'de maçlar COVID 19 salgını nedeniyle süresiz olarak ertelendi. Spor camiasından da ligin iptal edilmesi yönünde yorumlar yapıldı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ligin iptali yönünde görüş bildirenlere 'Bu söylenecek laf mı?' şeklinde tepki gösterdi.

Ronaldo karantina kurallarını çiğnedi! Partiye katıldı

Ronaldo karantina kurallarını çiğnedi! Partiye katıldı Dünyanın her yerinde birçok hayranı olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo koronavirüs salgını nedeniyle karantinadaydı. Ancak Ronaldo yeğeninin doğum günü partisine katılmak için karantina kurallarını hiçe saydı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER