Nisan 2020 Haberleri

Falcao transfer iddialarına son noktayı koydu

Falcao transfer iddialarına son noktayı koydu Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao kendisi hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu. Falcao hakkında çıkan tüm haberleri yalanlayarak "Galatasaray'da mutluyum" açıklamasını yaptı.

Babel'den Beşiktaşlıları kızdıran paylaşım!

Babel'den Beşiktaşlıları kızdıran paylaşım! Süper Lig'de bu sezon ortasında Ajax'a kiralık olarak giden Ryan Babel sosyal medya hesabından Beşiktaş camiasını kızdıracak bir paylaşım yaptı. Babel paylaştığı hikayede Galatasaray - Beşiktaş anketini yüzde 82 oyla Galatasaray kazandı. Bu durum ise bazı Beşiktaşlıları çok kızdırdı.

John Obi Mikel Trabzonspor'dan ayrıldığına pişman oldu

John Obi Mikel bin pişman! Koronavirüs salgını nedeniyle Avrupa'daki liglerin askıya alınmasını örnek gösterip, Trabzonspor'da krize yol açan John Obi Mikel ayrıldığı için pişman olduğunu söyledi. John Obi Mikel "Şu anda burada salgın oranı çok fazla. Trabzonspor'dan ayrılırken hatalı bir karar aldığımı anladım. Keşke acele etmeseydim" ifadelerini kullandı.

Lille taraftarına göre Yusuf Yazıcı hayal kırıklığı yarattı

Yusuf Yazıcı hayal kırıklığı yarattı Belli aralıklarla sosyal medyada futbolcuların fotoğrafını paylaşıp taraftarın düşüncelerini alan Fransız kulübü Lille bu kez de milli yıldızımız Yusuf Yazıcı'yı paylaştı. Yusuf Yazıcı için 'hayal kırıklığı' ifadesi dikkat çekti.

Garry Rodrigues Al Ittihad'a rest çekti! 'Dönmek istemiyorum'

Rodrigues Fenerbahçe için Al Ittihad'a rest çekti Sezon başında Al Ittihad Cidde'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Garry Rodrigues kulübüne geri dönmek istemediğini ve sarı lacivertli formayı giymek istediğini söyledi.

Diego Lugano'dan dikkat çeken Aziz Yıldırım anısı

Lugano'dan dikkat çeken Aziz Yıldırım anısı Sarı lacivertlilerin eski oyuncusu Diego Lugano verdiği röportajda birbirinden önemli ifadeler kullandı. Lugano'nun Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'dan, eşcinsel takım arkadaşına kadar her açıklaması çok konuşulacak.

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı

Yeni Süper Lig modelini açıkladı! İşte detaylar Süper Lig koronavirüs salgını nedeniyle süresiz ertelendi. Kalan 8 maçın oynanıp oynanmayacağı, oynanacaksa nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tüm soru işaretlerini giderecek birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER