SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı

Süper Lig koronavirüs salgını nedeniyle süresiz ertelendi. Kalan 8 maçın oynanıp oynanmayacağı, oynanacaksa nasıl olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tüm soru işaretlerini giderecek birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı - Sayfa 1

Süper Lig'in kalan 8 maçı hakkında önemli açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi şöyle anlattı:

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı - Sayfa 2

Bana göre fıtratımız değişecek

"Olağanüstü bir durumla karşılaştık. Dünya çok farklı noktada. Bana göre fıtratımız değişecek. Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük. Son sözü söyleyecek tabii ki, Allah'tır. Polisleri, hemşireleri, doktorların ne kadar önemli olduğunu gördük"

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı - Sayfa 3

Nihat Özdemir ile görüştüm

 "Hollanda'da alınan karardan sonra Ajax'ın durumuna AZ Alkmaar itiraz etmiş. Son kararı UEFA verecek. Trabzonspor ile eşit puanda olan Başakşehir gibi. Hayır denirse o model ortadan kalkar. Sayın başkan ile görüştüm. Ömer hoca var Bilim Kurulunda'da federasyonda sorumlu, rapor hazırlamış ve kulüplere vereceklermiş"

Rıdvan Dilmen yeni Süper Lig modelini açıkladı - Sayfa 4

12 Haziran hedef tarih

"Testler olacak, antrenman tesislerinde kontroller olacak. Kurallar var. Belki statta hiç gazeteci alınmayacak. Sağlık kurulu ile istişare edilecek, 12 Haziran hedef tarih"