Nisan 2020 Haberleri

Bundesliga'da futbolcuların maskeyle sahaya çıkması gündemde

Futbolcuların maskeyle sahaya çıkması gündemde Spiegel dergisinde yer alan haberde, Almanya Çalışma Bakanlığı İş Güvenliği Dairesinin, Alman Kulüpler Birliği (DFL) tarafından Bundesliga'nın yeniden başlaması konusundaki sağlık ve hijyen tasarısına ilişkin 3 sayfalık bir yazı hazırladığı belirtildi.

Barcelona 1 milyonun üzerinde geliriyle dünya rekoru kırdı

Barcelona dünya rekoru kırdı Avrupa'nın en çok gelir elde eden kulübü olan Barcelona, toplamda 1 milyar euronun üzerinde kazanç sağlayarak, bu rakamı geçen tarihteki ilk kulüp oldu.

Abdurrahim Albayrak Galatasaray yönetimini bırakıyor

Abdurrahim Albayrak Galatasaray yönetimini bırakıyor Galatasaray'da 6 sene yöneticilik yapan ve 6 şampiyonluk yaşayan Abdurrahim Albayrak için önümüzdeki sezon son olabilir.

Ahmet Nur Çebi Lens, Ljajic ve Vida'nın biletini kesti

Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın biletini kesti Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi çok önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi yeni sezon için planlarından, sözleşmesi bitecek futbolculara ve ekonomik sıkıntı nedeniyle indirim kabul etmeyen futbolculara kadar her konuda konuştu.

Domagoj Vida Real Madrid'li Luka Modric'e 'Come to Beşiktaş' dedi

Real Madrid'li yıldıza 'Come To Beşiktaş' dedi Beşiktaş'ta forma giyen Hırvat stoper Domagoj Vida, milli takımdan arkadaşı olan Luka Modric'e çağrıda bulundu. Vida, Real Madrid'de forma giyen ve Ballon Dor ödülü olan Modric'e 'Come To Beşiktaş' dedi.

Fenerbahçe'den Yusuf Namoğlu'na VAR tepkisi

Fenerbahçe'den Yusuf Namoğlu'na VAR tepkisi MHK eski başkanı Yusuf Namoğlu'nun "VAR odasındaki teknik ekipte maalesef sıkıntılarımız oldu. Bu ekipler bize bağlı değil. Fenerbahçe TV'den gelen görevliler vardı" sözleri Fenerbahçe'den büyük tepki topladı.

Alex'ten Ali Koç'a çağrı! 'Fenerbahçe'yi çalıştırırım'

Alex'ten Ali Koç'a çağrı! 'Fenerbahçe'yi çalıştırırım' Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncusu Alex De Souza'dan Ali Koç'a sürpriz çağrı! Alex De Souza, Ali Koç'un uygun görmesi halinde Fenerbahçe'yi çalıştırabileceğini açıkladı. Merve Toy'un Instagram hesabına katılan Alex önemli ifadeler kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER