GALATASARAY

Falcao transfer iddialarına son noktayı koydu

Galatasaray'da forma giyen Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao kendisi hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu. Falcao hakkında çıkan tüm haberleri yalanlayarak "Galatasaray'da mutluyum" açıklamasını yaptı.

Falcao transfer iddialarına son noktayı koydu

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'in ertelenmesi, maçların oynanamaması kulüpleri hem maddi hem manevi zora soktu. Tüm kulüpler gibi Galatasaray da oyuncularla irtibata geçerek maaşlarında indirim talebinde bulundu.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'ya da indirim teklifinde bulunan yönetim oyuncudan yanıt bekliyordu. Ancak Falcao'nun sarı kırmızılardan başka bir takıma transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı.

Radamel Falcao hakkında çıkan tüm iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı. Falcao "Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Burada hedeflerim var. Ailem de İstanbul'da olmaktan memnun Çin ve Katar'dan gelen tekliflerle ilgilenmiyorum. Eğer tercihim daha fazla para kazanmak olsaydı Monaco'dan direkt bu ülkelere giderdim" şeklinde konuştu.

Falcao'nun hedefi Dünya Kupası

Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Kolombiyalı yıldızın tek hedefi göstereceği performansla Kolombiya Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'na katılmak olduğu öğrenildi.

Radamel Falcao bu sezon Süper Lig'de, Galatasaray formasıyla 14 maça çıktı ve 9 gol atıp 1 de asiste imza attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER