BEŞİKTAŞ

Boateng’den Beşiktaş’a Balotelli sürprizi

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Kevin Prince Boateng’den transfer çalışmaları yapan siyah beyazlı yönetime büyük sürpriz. Boateng, Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Balotelli’nin Beşiktaş’a gelmek için teklif beklediği haberini verdi.

Boateng’den Beşiktaş’a Balotelli sürprizi

Süper Lig’de bu sezon Sergen Yalçın ile kötü gidişata bir dur deyip yükselişe geçen Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Zirve yarışına Sergen Yalçın ile dahil olmaya çalışan Beşiktaş’ta şimdili hedef Avrupa Kupa’larına gitmek. Bir taraftan da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Kevin Prince Boateng’den yönetime sevindirici bir haber geldi. Boateng koronavirüs salgını nedeniyle 1.5 milyon Euro olan mmaaşını 1 milyon Euroya çekilmesini kabul etti. Ve Beşiktaş’a bir de müjde verdi.

Galatasaray’ın transfer listesinde olan Balotelli için Boateng, Beşiktaş yönetimine teklif beklediğini söyledi. Boateng yönetime Balotelli ile görüştüğünü ve Galatasaray'ın da transfer listesinde yıldız forvetin Beşiktaş'ta oynamak istediğini ifade etti.

Ganalı yıldız ayrıca Balotelli’nin şartları ile ilgili de konuştu. İtalyan forvetin yıllık 1.5 milyon Euro kazandığı ve bu rakama Beşiktaş'a gelebileceği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi Balotelli ile video konferans yapmaya hazırlanıyor. Boateng'in de önerisiyle Beşiktaş'ın transfer listesine giren Balotelli'nin, kulübü Brescia ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak İtalya Serie A'da son sırada yer alan Brescia'nın küme düşmesi durumunda Balotelli serbest kalacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER