GALATASARAY

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor?

Koronavirüs sebebiyle ülkemizde spor faaliyetleri durdu. Süper Lig süresiz olarak ertelendi. Bu durumdan pekçok spor kulübü gibi Galatasaray da hem maddi hem manevi çok etkilendi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz futbolcuların maaşıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şimdi tek bir soru merak ediliyor: Galatasaray'da koronavirüs sonrası hangi futbolcu ne kadar maaş alacak?

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor? - Sayfa 1

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz koronavirüs sonrası futbolcuların maaşında indirime gidilip gidilmeyeceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor? - Sayfa 2

Başkan Mustafa Cengiz GS TV'de 'Başkan Özel' programında akıllardaki tüm soru işaretlerine cevap vermeye çalıştı.

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor? - Sayfa 3

Mustafa Cengiz öncelikle "Abdurrahim Albayrak'ın amatör şubeler konusunda sponsorların da yer aldığı açıklamalar maalesef yanlış yorumlandı. İyi niyetli olduğunu biliyorum. Duygusal bir konuşmaydı. Yoğunluğu fazlaydı. Sponsorlarımızdan da tepki geldi, takip ediyorum." şeklinde konuştu.

Galatasaray'da futbolcular ne kadar maaş alıyor? - Sayfa 4

Kalan 8 maç ile ilgili de konuşan Mustafa Cengiz "Benim kalan 8 maçımın 3'ü İstanbul'da... Herkes kendi çıkarına göre konuşuyor ancak ben objektif konuşacağım. Eğer maçlar tek bir şehirde oynanacaksa, bu neden İstanbul olmasın? İklim açısından da yerleşim açısından da en uygun şehir İstanbul."  açıklamasını yaptı.