FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de 'öze evlatlara dönüş' operasyonu!

Süper Lig'de bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan ve Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük koltuğu boş kalan Fenerbahçe'de 'öz evlatlara dönüş' operasyonu başladı.

Fenerbahçe'de 'öze evlatlara dönüş' operasyonu!

Fenerbahçe'de üst üste alınan yenilgiler artık sarı lacivertli kulübü iyice üzmeye başladı. Süper Lig'de kötü gidişata bir 'dur' demek isteyen sarı lacviertliler düğmeye bastı.

Teknik direktör Ersun Yanal ile de yolların ayrılmasından sonra epey süredir yeni teknik direktör için çalışmalar yapan Fenerbahçe 'öz evlatlara dönüş' operasyonu düzenliyor.

Sarı lacivertlilerin yeni hoca adayları arasında Dirk Kuyt, Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı bulunuyor. Skorer'in haberine göre Fenerbahçe yönetimi camia tarafından sevilen bir ismi takımın başına getirmek istiyor. Sezon başında takıma katılan kaptan Emre Belözoğlu, Ersun Yanal'ın ayrılışının ardından antrenmanları yöneten isim olmuştu. Emre Belözoğlu'na Volkan Demirel eşlik etmişti. Ortaya atılan iddialara göre sarı lacivertli yönetim Dirk Kuyt'a teklif götürmeye hazırlanıyor.

39 yaşındaki Kuyt, Feyenoord altyapısında çalışıyor. Kuyt'tan olumsuz yanıt gelirse diğer alternatifler değerlendirilecek.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER