GALATASARAY

Henry Onyekuru'nun fiyatı belli oldu

Galatasaray'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Henry Onyekuru için Monaco oyuncusunun fiyatını belirledi. Monaco, Onyekuru'nun bonservis bedelinin 13 milyon Euro olarak açıkladı.

Henry Onyekuru'nun fiyatı belli oldu

Galatasaray'ın kiralık olarak olarak kadrosunda bulunan Henry Onyekuru ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Monaco başarılı oyuncunun bonservis bedelini açıkladı.

Sarı kırmızılılarda Seri, Lemina, Andone ve Onyekuru sezon sonuna kadar, Saracchi ise 1,5 yıllığına kiralık olarak forma giyecek. Onyekuru'nun bonservis bedeli merak ediliyordu. Monaco konuyla ilgili yaptığı açıklamada Henry Onyekuru'nun bonservis bedeli 13 milyon Euro olarak belirledi.

Galatasaray transferde önceliği Onyekuru'ya verecek. Monaco ile ilk etapta indirim yapılması yönünde görüşmeler yapılacak. 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi için bütçe oluşmazsa zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye girecek.

Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Maicon'u Al-Nasr'a satmaya hazırlanıyor. Telles'ten ise 3 milyon Euro pay beklentisi olan sarı kırmızılılar, sorunlu yıldızları Belhanda, Babel ve Diagne'yi de göndermek istiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER