BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta Karius'un yerine Ersin Destanlıoğlu geliyor

Beşiktaş, Alman file bekçisi Loris Karius ile yollarını ayırma kararının ardından kaleci arayışına geçti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın alt yapı hocalarından tam puan alan Ersin Destanoğlu'nu Karius'un yerine geçirmeyi planladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Karius'un yerine Ersin Destanlıoğlu geliyor

Siyah beyazlılar Loris Karius ile yollarını ayırdı. Ligin son 8 haftasında kaleye kimin geçeceği merak konusu oldu.

Beşiktaş'ta kaleci krizinin çözümüne yönelik sürpriz bir gelişme yaşandı. U19 takımında forma giyen 1.95 boyundaki Ersin Destanoğlu, Loris Karius'un yerine geçmeye hazırlanıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın altyapı hocalarından genç kaleci hakkında bilgi topladığı öğrenildi.

Fanatik Instagram hesabında canlı yayına konuk olan Beşiktaş Akademi Direktörü Yasin Sülün "Ersin Destanoğlu var kalecimiz mesela. Sergen hocanın kendisiyle ilgili çok iyi düşünceleri mevcut. Ersin'le ilgili hayallerimiz var. Sergen hoca, şu dönem yaşanmasa direkt oynatmayı dahi düşünüyordu" şeklinde konuştu.

Neuer ile çok fazla benzer yönü var

Ersin Destanoğlu bu sezon toplam 18 maça çıktı. U19 Milli Takım forması giyme hakkı kazanan Ersin Destanoğlu, fiziği ve stiliyle Bayern Münih'in file bekçisi Neuer'e benzetiliyor. 

Sözleşmesi uzatıldı

İlk olarak 2012 yılında Bayrampaşaspor formasıyla Beşiktaş'a karşı oynadı. O dönemde alt yapı hocaları tarafından beğenilen Ersin Destanoğlu, 2017 yılında 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Genç ismin bu sezon sonunda sözleşmesi sona eriyordu ancak Beşiktaş büyük gelecek beklediği Ersin'in sözleşmesini 2023 yılına kadar uzattı.

Ersin Destanoğlu koronavirüs sebebiyle karantinada kaldığı günleri dünya yıldızı kalecilerin videolarını izleyerek geçiriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER