GALATASARAY

Balotelli Galatasaray'a 'evet' dedi

Galatasaray yeni sezon düğmeye bastı! Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılılar takımdan ayrılması muhtemel olan Radamel Falcao'nun alternatifini arıyor. Irkçılık saldırılarına maruz kalan Mario Balotelli'ye teklif götüren Galatasaray, yıldız oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Balotelli Galatasaray'a 'evet' dedi

Galatasaray, COVID 19 salgını nedeniyle süresiz ertelenen Süper Lig'e gelecek sezon çok iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Bunun için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılı camiada önemli gelişmeler yaşanıyor.

Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray da Kolombiyalı golcünün yerini dolduracak alternatifler arıyor. Menajer Mino Raiola'nın Galatasaray'a önerdiği Mario Balotelli'nin gözü yüksek ücretten çok, mutlu olmakta. Raiola'nın Şükrü Hanedar'a gönderdiği sözleşme taslağında, İtalyan yıldız, yıllık 1.5 milyon euro garanti parayı kabul ettiğini açıkladı.

Sarı kırmızılı yönetim ile Balotelli arasındaki görüşmeleri doğrulayan İtalyan muhabir Nicolo Schira, Galatasaray'ın, 2+1 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunmaya hazır olduğunu iddia etmişti.

Mario Balotelli de ırkçı saldırılara maruz kalmayacağı, mutlu olacağı bir takım arıyor. Ücret en son düşündüğü şey olduğu öğrenildi.

Balotelli bu sezon 19 maçta 5 gol kaydetti. Kariyeri boyunca ise 396 maça çıktı. 161 gol, 33 asisti bulunuyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER