GALATASARAY

Fatih Terim Ömer Bayram'ın maaşına zam istedi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim milli yıldızımız Ömer Bayram için sarı kırmızılı yönetime zam talebinde bulundu. Ömer Bayram, Fatih Terim'in zam yapılmasını istediği tek oyuncu konumunda bulunuyor.

Fatih Terim Ömer Bayram'ın maaşına zam istedi

Galatasaray ekonomik durumunu düzeltmek için harekete geçti. COVID 19 sebebiyle süresiz ertelenen ligler kulüpleri ekonomik anlamda sıkıntıya düşürdü.

Sarı kırmızılı yönetim gelecek sezon için bütçesini 80 milyondan 50 milyon seviyelerine indirmeyi planlıyor. Bu durum Galatasaray'da ayrılıklara yol açabilir.

Tüm bu ekonomik zorlukların yanında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim oyuncuları arasında tek bir ismin maaşına zam yapılmasını talep etti. O isim Ömer Bayram.

Sabah'ın haberine göre, geride kalan sezonda 10'u Süper Lig olmak üzere 32 resmi maçta 13 asiste imza atan Ömer'in bu başarısına yönetim kayıtsız kalmadı ve bir yıl sonra bitecek sözleşmesinin uzatılması kararı alındı. 400 bin Euro garanti ücret ile ilk 11'in en az kazanan ismi Ömer'e zam da yolda. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atacak 28 yaşındaki oyuncunun ücreti TL'ye çevrilecek ancak yüzde 50'ye yakın zamla 5 milyon TL'ye yükselecek.

Milli Takım'a çağrılan tek isim

Sol bek olarak geldiği Galatasaray'da 8 numaradaki performansıyla sivrilen Ömer Bayram, A Milli Takım'a düzenli çağrılan tek yerli oyuncu durumunda.

Az para kazananlar

ADEM BÜYÜK 500 bin Euro

ÖMER BAYRAM 400 bin Euro

OKAN KOCUK 350 bin Euro

EMRE TAŞDEMİR 300 bin Euro

TAYLAN ANTALYALI 275 bin Euro

JESSE SEKİDİKA 125 bin Euro (yarım sezon)

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER