GALATASARAY

Galatasaray'da Falcao gidiyor Hulk geliyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması durumunda sarı kırmızılı yönetim B planını şimdiden hazırladı. Eğer Radamel Falcao giderse yerine Hulk gelecek.

Galatasaray'da Falcao gidiyor Hulk geliyor

Süper Lig'de kulüplerin COVID 19 sebebiyle ekonomik sıkıntılar yaşadığı bugünlerde transfer çalışmaları futbolseverler tarafından merak edilmeye başladı. 

Konuyla ilgili olarak Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Sarı kırmızılılar, Kolombiyalı yıldız golcüsü Radamel Falcao'nun takımdan ayrılması durumunda bir B planı hazırladı. Falcao eğer takımdan ayrılma kararı alırsa o kalitede bir futbolcu getirmek için Galatasaray yönetimi şimdiden isim araştırmasına girdi.

Eğer Galatasaray, Radamel Falcao ile anlaşmazlık yaşayıp, yollarını ayırırsa yerine Hulk'u getirecek. Formasını giydiği Shanghai ile sözleşmesi aralık ayında sona erecek sambacının bir daha Çin'e dönmek istemediği için Avrupa'da takım aradığı bilgisi yönetimle paylaşıldı. 33 yaşındaki Hulk'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takımdan teklif gelirse Çin'de kazandığı rakamın çok çok altında bir rakama imza atmak istediği belirtildi. Galatasaray yönetiminin, bonuslarla birlikte 7 milyon euro kazanan Falcao'dan daha düşük bir maliyetle Hulk'u getirme durumu ortaya çıkarsa bu fırsatı kaçırmak istemediği öne sürüldü.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER