SÜPER LİG

Edin Visca gemileri yaktı! Fenerbahçe'ye gidiyor

Başakşehir'in yıldız golcüsü Edin Visca'dan sürpriz karar! Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Medipol Başakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca, sarı lacivertli takıma gitmek istediğini yönetime bildirdi.

Edin Visca gemileri yaktı! Fenerbahçe'ye gidiyor

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sozunu için çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertlilerin transfer gündeminde bu kez de Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldız golcüsü Edin Visca var. 

Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca ise bu teklife sıcak bakıyor. Visca, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu baktığını Başakşehir yönetimiyle paylaştı. 

Fotomaç'ın haberine göre, Edin Visca'nın Başakşehir yönetiminden Fenerbahçe'ye transferi konusunda kolaylık istediği öğrenildi.

Edin Visca, yönetime "Daha önce de bu konuda görüşüm ortadaydı ama şartlar oluşmadığı için somut bir gelişme olmamıştı. Gelecek sezon öncesi de Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde sizden kolaylık bekliyorum. O formayı giymek istiyorum. Başakşehir'in gönlümdeki yeri çok ayrı. Burada önemli başarılar yaşadım ve kendimi Başakşehir formasıyla kanıtladım. Ancak artık yeni bir serüvene başlamak istiyorum. Sizin de bu konuda anlayışlı davranacağınızı düşünüyorum" şeklinde sarı lacivertli formayı giymek istediğini belirtti.

Fenerbahçe'nin ise Edin Visca için teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Visca, Başakşehir ile 2011-12 sezonu öncesi 300 bin euro bonservis bedeli ile anlaşmıştı. Başakşehir, Edin Visca için son yapılan görüşmelerde 8 milyon euro istedi. Bu bedeli yüksek bulan Fenerbahçe ise sezon başında 5, devre arasında ise 4 milyon euro'nun üstüne çıkmadı. Sarı lacivertliler, Boşnak golcünün isteğini fırsata çevirip daha düşük bir bütçeyle kadroya katma hazırlığına girdi.

339 Maç 95 Gol 97 Asist

Başakşehir formasıyla 9. sezonuna giren Edin Visca, bu süreçte 339 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 95 kez rakip fileleri havalandıran Boşnak oyuncu, 97 de asist yaptı. Kariyerinde kırmızı görmeyen yıldız futbolcu, 23 kez sarardı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER