FUTBOL

Gomis'in menajeri yıldız ismi Fenerbahçe'ye önerdi ortalık karıştı

Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy, Süper Lig'i karıştıracak hamlede bulundu. Suudi kulüp Al Hilal'in Gomis'in sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmama ihtimalinin doğması sonrası menajer yıldız oyuncuyu Fenerbahçe'ye önerdi. Bu hamle Süper Lig'i bayağı karıştıracak.

Gomis'in menajeri yıldız ismi Fenerbahçe'ye önerdi ortalık karıştı

Tüm dünyayı saran koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig süresiz ertelendi. Ancak takımlar transfer çalışmalarına başladı bile. Fenerbahçe yeni sezon için bomba isimlerle anılmaya başladı.

Galatasaray'da bir zamanlar forma giyen Bafetimbi Gomis'in adı Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Suudi kulüp Al Hilal, Gomis'in sözleşmesindeki tek taraflı opsiyon maddesini kullanmayacağı gündeme geldi.

Bu gelişme sonrası Gomis'in menajeri Etienne Mendy yıldız golcü için çok konuşulacak bir hamle yaptı. Menajer Mendy, Gomis'i Fenerbahçe'ye önerdi. Tecrübeli yıldızın da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Comolli ile daha önce 2 kez görüşme yaptı

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli ile Bafetimbi Gomis arasında daha önce bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Gomis 2017-18 sezonunda formasını giydiği Galatasaray'da 32 gole imza atmış ve Süper Lig'in gol kralı olmayı başarmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER