GALATASARAY

Fatih Terim Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yollarını ayırıyor

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den şok karar! Fatih Terim yeni sezon için iki yardımcısı Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yollarını ayırma kararı aldı.

Fatih Terim Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yollarını ayırıyor

Süper Lig'e ara verildi. Ancak Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim yardımcılarıyla ve oyuncularıyla düzenli olarak görüşüyor. Tecrübeli teknik adam yardımcıları ile toplantılar yaparak yeni sezon planlaması yapıyor.

Fatih Terim'in düzenlediği toplantıda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Terim'in yeni sezon planlama oturumlarında Hasan Şaş ve Ümit Davala görülmedi. İki yardımcının da yeni sezonda Galatasaray'da olmayacağı iddia edildi.

Hande Sümertaş ile de yollar ayrıldı

Yeni sezon için köklü değişikler yapmaya çalışan Fatih Terim geçtiğimiz günlerde diğer yardımcısı Hande Sümertaş ile de yollarını ayırmıştı. Benzer bir durum da Ümit Davala ve Hasan Şaş için de söz konusu oldu. 

Akşam'ın haberine göre, Fatih Terim'in düzenlediği toplantıya Hasan Şaş ve Ümit Davala katılmazken, Levent Şahin toplantıdaydı. Fatih Terim'in aldığı bu kararın gerekçesi henüz bilinmiyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER