FUTBOL

Burak Yılmaz Çinlilerden özür diledi

Beşiktaş'lı futbolcu Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde Çin'in yemek yeme şekli ve adetleri ile ilgili sözler söylemişti. Burak Yılmaz'ın o sözleri Çin basınında büyük tepki topladı. Bunun üzerine Burak Yılmaz da Çinlilerden özür diledi.

Burak Yılmaz Çinlilerden özür diledi

Geçmişte daha önce Çin'in Beijing Guaon takımında oynayan ve şimdi Beşiktaş'ta forma giyen Burak Yılmaz, Çinlilerin yemek yeme şekliyle ilgili açıklama yapmıştı.

Burak Yılmaz'ın o açıklaması Çinliler tarafından büyük tepki topladı. Çin basını da Burak Yılmaz'ın o sözlerine yer verdi.

Tepkilerden sonra Burak Yılmaz da Çinlilerden özür diledi.

Burak Yılmaz "Çin'de neler yeniyor neler. Çok enteresan şeyler yeniyor. Ben bir gün çok merak ettiğim için onların pazarına gitmiş, pazarda gördüklerimden sonra gerçekten şok olmuştum" dedi ve "Oradan öyle hastalıkların çıkması çok normal. Orada yaşamış bir insan olarak Çin'den daha çok hastalık geleceğini düşünüyorum. Çünkü ne yediğinin sınırı yok. Hatta onların restoranları var. Köpek restoranı gibi şeyler var. Köpek onların yediklerinin yanında iyi bir şey olarak kalıyor. Ama onlar da öyle görmüş, öyle yaşıyorlar, kültürleri bu." ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER