Mayıs 2020 Haberleri

Caner Erkin'den Frank de Boer'e sert sözler! 'Kariyerimi bitirdi!'

Caner Erkin kariyerini bitiren ismi açıkladı Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin futbol kariyerini bitiren eski Galatasaraylı ve Inter’in eski hocası Fran de Boer hakkında sert ifadeler kullandı.

Belhanda ve Feghouli Galatasaray’dan ayrılıyor

Galatasaray'da iki ismin bileti kesildi Galatasaray Kulübü de diğer pek çok kulüp gibi koronavirüs salgınından ekonomik anlamda etkilenmiş durumda. Bu ekonomik sıkıntı sarı kırmızılı kulübü iki yıldız futbolcusu Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli ile yollarını ayırma noktasına getirdi.

Loris Karius’a ülkesinden talip var! Hertha Berlin’e imza atıyor

Beşiktaş Loris Karius'tan kurtuluyor Beşiktaş’ın aldığı günden beri başarısızlıklarıyla meşhur kalecisi Loris Karius’a ülkesinden talip çıktı. Hertha Berlin, Karius’u transfer etmek istiyor. Alman file bekçisinin de imza atmak üzere olduğu iddia edildi.

Alex De Souza’dan Mehmet Aurelio’ya tebrik mesajı

Alex De Souza’dan Mehmet Aurelio’ya tebrik mesajı Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex De Souza, sarı lacivertlilerin teknik ekibine katılan Mehmet Aurelio’ya sosyal medya hesabı üzerinden tebrik mesajı gönderdi.

Beşiktaş Dorukhan Toköz için kararını verdi

Beşiktaş Dorukhan Toköz için kararını verdi Bir süre önce menajer krizi nedeniyle Dorukhan Toköz ile yollarını ayırma noktasına gelen Beşiktaş yönetimi, milli yıldız ile ilgili yeni bir karar aldı. Siyah beyazlı yönetim, Dorukhan Toköz’ün sözleşmesini uzatmak istiyor.

Hakan Çalhanoğlu açıkladı! ‘Ibrahimovic’in Türkiye’de tuttuğu takım…’

Ibrahimovic Türkiye'de o takımı tutuyor! Zlatan Ibrahimovic ile Milan’da aynı formayı giyen, milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu takım arkadaşı Ibrahimovic’in Türkiye’de bir takım tuttuğunu açıkladı.

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!'

Ali Koç TFF'ye öneride bulundu! 'Süper Lig...' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camia ile bayramlaştı. Başkan Ali Koç ayrıca TFF'ye bir öneride bulundu. Ali Koç "Futbol için zor bir karar verildi. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu bitirmek çok önemli. Şu aşamada en doğru kararın oynamak olduğu gözüküyor. Süper Lig ve 1. Lig oynanmalı ama alt ligler oynanmamalı" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER