Mayıs 2020 Haberleri

Mustafa Cengiz'den sevindirici haber geldi

Mustafa Cengiz'den sevindirici haber geldi Mide kanaması nedeniyle ameliyat olan ve yoğun bakımda tutulan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yoğun bakımdan çıktı ve normal odaya alındı.

Ronaldo 72 gün sonra Juventus'a geri döndü

Ronaldo 72 gün sonra Juventus'a geri döndü İtalya Serie A takımlarından Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, 72 gün sonra kulübünün antrenman tesislerine döndü.

Merih Demiral'dan Ronaldo hakkında çarpıcı sözler!

Merih Demiral'dan Ronaldo hakkında çarpıcı sözler! Juventus'ta oynayan milli futbolcu Merih Demiral, takım arkadaşı Ronaldo ile rakip olmayı hiç istemediğini söyledi.

Cenk Tosun'dan Ahmet Nur Çebi itirafı!

Cenk Tosun'dan Ahmet Nur Çebi itirafı! Ara transfer döneminde kiralık gittiği Crystal Palace'ta şanssız bir sakatlık yaşamasının ardından kulübü Everton'a dönmek zorunda kalan Cenk Tosun, son durumunu, gelecek hedeflerini ve Beşiktaş'la ilgili düşüncelerini anlattı.

Bayramları karıştıran Arda Turan'dan açıklama geldi

Bayramları karıştıran Arda Turan'dan açıklama geldi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çektiği bir videoda 19 Mayıs'la 23 Nisan'ı karıştıran Arda Turan'a birçok eleştiri gelmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan Arda, "Oruç tutuyorum. İnsanlık hali, dalabilirim" ifadelerini kullandı.

Eski Trabzonsporlu Sturridge servetiyle birçok ismi geride bıraktı

Sturridge servetiyle birçok ismi geride bıraktı İngiltere'de 30 yaş ve altındaki en zengin sporcuları listesine eski Trabzonsporlu Daniel Sturridge damga vurdu.

FETÖ firarisi Hakan Şükür'den Galatasaray'a 'UEFA Kupası' tehditi!

Galatasaray'ı 'UEFA Kupası' ile tehdit etti! FETÖ firarisi eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, 17 Mayıs'ta Galatasaray'ın paylaştığı UEFA Kupası sevinç fotoğraflarının içinde olmaması sonrası küplere bindi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER