Mayıs 2020 Haberleri

Adnan Polat dolandırıldığını doğruladı

Adnan Polat dolandırıldığını doğruladı Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Arnavut iş insanı Sinan İdrizi tarafından 23.6 milyon TL dolandırılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Polat, "Bugüne kadar sabırla bekledik. Ancak iş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" dedi.

Slimani'den Türkiye'yi karıştıran sözler!

Slimani'den Türkiye'yi karıştıran sözler! Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaratan Monaco'nun Cezayirli forveti Islam Slimani, Türkiye günleriyle ilgili gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaraylıları heyecanlandırdı

Galatasaray'da Hakan Çalhanoğlu sesleri! İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'da forma giyen ve çocukluğundan beri Galatasaraylı olmasıyla bilinen Hakan Çalhanoğlu, Twitter hesabından çok konuşulan bir harekete imza attı.

Sergen Yalçın istedi Oğuzhan Özyakup geri dönüyor

Yıldız isim Beşiktaş'a geri dönüyor Hollanda ekibi Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'a dönme kararı aldı. Oğuzhan'ın bu kararında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın etkili olduğu öğrenildi.

Roberto Carlos'tan yıllar sonra gelen itiraf

Roberto Carlos'tan yıllar sonra gelen itiraf Dünya futbolunun efsane isimlerinden Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye olan transfer sürecini anlattı. Fenerbahçe'yle birlikte Chelsea'den de teklif aldığını söyleyen Carlos, İngiliz ekibiyle anlaşamayınca sarı-lacivertlilere transfer olduğunu ifade etti.

Pandemi Ozan Tufan'a yaramadı! Son haline bakın

Pandemi Ozan Tufan'a yaramadı! Son haline bakın Koronavirüs testlerinin negatif çıkmasının ardından antrenmanlara yeniden başlayan Fenerbahçe'de yıldız futbolcu Ozan Tufan'ın kilolu hali görenleri şaşkına çevirdi.

Beşiktaş'ta tüm koronavirüs testlerinin sonucu belli oldu

Beşiktaş'ta tüm koronavirüs testlerinin sonucu belli oldu Beşiktaş, daha önce koronavirüs testleri pozitif çıkan tüm çalışan, futbolcu ve teknik heyetin ikinci test sonuçlarının negatif çıktığını açıkladı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER