Mayıs 2020 Haberleri

Sergen Yalçın'ın koronavirüs testinin sonucu belli oldu

Sergen Yalçın'ın koronavirüs testinin sonucu belli oldu Beşiktaş'ta dün yapılan testlerin ardından 8 kişide daha koronavirüse rastlanmış ve toplam vaka sayısı 10'a yükselmişti. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de test sonucunun pozitif çıkmasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın, kendisine yapılan testin negatif sonuçlandığını söyledi.

Ali Koç'tan çok konuşulacak teknik direktör itirafı

Ali Koç'tan çok konuşulacak teknik direktör itirafı Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan başkan Ali Koç, sarı-lacivertli takımın teknik adamlığı için 3 isimle görüştüklerini söyledi. Bir isimle anlaşma noktasına geldiklerini ancak EURO 2020'nin ertelenmesiyle anlaşmanın iptal olduğunu belirten Koç, Türkiye'yi bilen ve cesur olan bir teknik adam tercih edeceklerini söyledi.

UEFA Başkanı Ceferin'den ligleri tescilleyenlere kötü haber

Ligleri tescil edenlere kötü haber! Futbolun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Alexander Ceferin ligleri tescil edenlerin Avrupa kupalarında ön eleme oynayacaklarını dile getirdi.

Sergen Yalçın Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında konuştu

Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında konuştu Başkan Ahmet Nur Çebi dahil 9 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında Beşiktaş'ta gündem bir anda değişirken teknik direktör Sergen Yalçın hem yol haritaları hem de takımdaki gelecekleri merak edilen oyuncuların durumu ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan liglerin başlatılmasıyla ilgili ilk açıklama

Ali Koç'tan liglerin başlatılmasıyla ilgili ilk açıklama Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, liglerin başlatılması kararıyla ilgili ilk kez konuştu.

Nihat Özdemir liglerin başlamasıyla ilgili yeni tarih verdi

Nihat Özdemir yeni tarih verdi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Liglerin 12 Haziran'da başlamaması halinde Temmuz ayının ortasında başlatabileceklerini söyleyen Özdemir, ellerinde 7 tane alternatif tarih bulunduğunu ifade etti.

TFF'den ligler hakkında açıklama!

TFF'den ligler hakkında açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) liglerin başlaması kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TREND HABERLER
TREND HABERLER