Mayıs 2020 Haberleri

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un istediği teknik direktörü açıkladı

Rıdvan Dilmen Ali Koç'un istediği teknik direktörü açıkladı Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktör transferi ve başkan Ali Koç'un bu konudaki sözleriyle ilgili NTV'de açıklamalarda bulundu.

Lice Abdülkadir Ömür'ün peşine düştü

Fransızlar Abdülkadir Ömür'ün peşinde! Sezon başında Yusuf Yazıcı'yı Lille'e gönderen Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'e de Fransa yolu gözüktü. Fransız kulübü Nice'in genç yıldız için devreye girdiği ileri sürüldü.

Beşiktaş Beto için harekete geçti

Beşiktaş Beto için harekete geçti Alman kaleci Loris Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da kadrosunda görmeyi istediği Göztepe'nin file bekçisi Beto için harekete geçti.

Galatasaray Belhanda'yı gönderip Mario Mandzukic'i getiriyor

Dev takas! Belhanda'nın yerine o geliyor Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da dev bir takas gündeme geldi. Kadroda düşünülmeyen Youness Belhanda'nın yerine Katar'da Al Duhail forması giyen Hırvat golcü Mario Mandzukic'in takas yöntemiyle sarı kırmızılılara transfer olacağı iddia edildi.

Ali Koç'un 'anlaşmak üzere' olduğu teknik direktör belli oldu

Ali Koç'un 'anlaşmak üzere' olduğu teknik direktör belli oldu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önümüzdeki sezon için anlaşmak üzere oldukları bir teknik direktörün Avrupa Şampiyonası'nın ertelenmesi nedeniyle iptal olduğunu duyurdu.

Kobe Bryant'ın otopsi raporunda çarpıcı detay!

Kobe Bryant'ın otopsi raporunda çarpıcı detay! 26 Ocak'ta aralarında Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın da bulunduğu dokuz kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasının otopsi raporları açıklandı.

Fatih Terim 20 yıl önceki Fatih Terim'e mektup yazdı

Fatih Terim'in gündem olan mektubu! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Kupası zaferinin 20. yılında, 20 yıl önceki Terim'e yazdığı mektup ile sosyal medyada gündem oldu. 20 yıl içerisinde yaşananları, başarıları ve kendisine yönelik eleştirileri anlatan Terim, mücadelenin asla sona ermeyeceğini dile getirdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER