Mayıs 2020 Haberleri

Mustafa Cengiz'den ameliyat sonrası açıklama

Mustafa Cengiz'den ameliyat sonrası açıklama Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası ilk kez açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Sağlığım el verdiğince, Galatasarayımızın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara ara verilmeksizin devam edilmiştir" dedi.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz koronavirüse mi yakalandı?

Kafalar karıştı! Burak Yılmaz koronaya mı yakalandı? Beşiktaş'ta yapılan son koronavirüs testi sonrası 8 kişide daha vakaya rastlanırken, başkan Ahmet Nur Çebi'nin de test sonucu pozitif çıkmıştı. Siyah-beyazlılarda test sonucu pozitif çıkan isimlerden birinin tecrübeli golcü Burak Yılmaz olduğu iddia edildi. Burak Yılmaz'ın özel aracı, hastaneye giriş yaparken görüldü.

Bjelica'nın Fenerbahçe'den istediği ücret dudak uçuklattı

Fenerbahçe'den istediği ücret dudak uçuklattı Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında olan Bjelica'nın istediği maaş ile kulübün önerdiği maaş arasında 1.5 milyon euroluk fark bulunduğu bildirildi. Gelinen noktada Hırvat teknik adam 3 milyon euro talep edince, rota daha uygun isimlere çevrildi.

Semih Kaya Galatasaray'a geri dönüyor

Semih Kaya Galatasaray'a geri dönüyor Semih Kaya'nın Sparta Prag ile olan sözleşmesinin uzatılmayıp eski kulübü Galatasaray'a geri dönmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın Elneny için kararını verdi

Sergen Yalçın Elneny için kararını verdi Süper Lig'de tüm ekipler gibi Beşiktaş da koronavirüs salgınının sona erip liglerin başlamasını beklerken, bir yandan da gelecek sezonun planlamasının üzerinde çalışılıyor.

Merih Demiral sahalara geri döndü!

Merih Demiral sahalara geri döndü! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekibi Juventus'ta oynayan Merih Demiral, ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından sahada antrenmanlara başladı.

Hasan Şaş'tan istifa sonrası ilk açıklama!

Hasan Şaş'tan istifa sonrası ilk açıklama! Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcı antrenörlük görevinden ayrılan Hasan Şaş, yaptığı paylaşımda ''U15 oynayan Yusuf Deniz'im var, görevi ona devrettim'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER