Mayıs 2020 Haberleri

Eşi müjdeyi verdi! Vedat Muriç ikinci kez baba oluyor

Vedat Muriç’in eşi sosyal medyadan müjdeyi verdi! Vedat Muriqi’nin eşi Edibe Muriqi sosyal medya hesabından müjdeli bir haber verdi. Edibe Muriqi, Vedat Muriqi’nin ikinci kez baba olduğu haberini paylaştı.

Galatasaray koronavirüse rağmen kesenin ağzını açtı

Galatasaray koronavirüse rağmen kesenin ağzını açtı Galatasaray Kulübü, koronavirüs pandemisinin ekonomik anlamda yarattığı sıkıntılara rağmen şampiyonluk için kesenin ağzını açtı. Sarı-kırmızılı yönetim, şampiyon olunması halinde takıma 2 milyon euro prim verecek.

UEFA Başkanı Ceferin'den EURO 2020 iddiası

UEFA 2020 ile ilgili büyük iddia! UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, futbolun normale döneceği konusunda iddialı konuştu. Ceferin önümüzdeki seneye ertelenen EURO 2020'nin seyircili oynanacağını düşünerek, "1 milyon dolara bahse girerim, bu konuda oldukça umutluyum" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs nedeniyle Meksika 1. Ligi iptal oldu

Koronavirüs nedeniyle bir lig daha iptal edildi Meksika'da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan 1. Futbol Ligi Liga MX'de 2019-2020 sezonunun iptal edildiği ve bu sezon şampiyon ilan edilmeyeceği duyuruldu.

Muslera gözünü Beşiktaş'ın 100 yıllık rekoruna dikti

Muslera gözünü Beşiktaş'a dikti Bu sezon 25 maçta yediği 19 golle 0,76'lık gol yüzdesi yakalayan Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera, gözünü Beşiktaş'ın 100. yılında 0,61 gol yeme oranıyla elde ettiği son 20 yılın rekoruna dikti. Muslera, siyah beyazlıların rekorunu geçmek için kalan 8 maçta en az 1 gol yemesi gerekiyor.

Beşiktaş Caner Erkin ile yollarını ayırıyor

Beşiktaş'ta Caner Erkin krizi! Beşiktaş'ın 850 bin euroluk sözleşme teklifini kabul etmeyen milli futbolcu Caner Erkin, siyah beyazlı kulüple yol ayrımına geldi. Milli futbolcunun eski takımı Fenerbahçe'ye geri dönmesi bekleniyor.

Balotelli'den Galatasaray'a sevindirici haber

Balotelli'den Galatasaray'a sevindirici haber Brescia'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Mario Balotelli için Galatasaray ve Vasco da Gama'nın devrede olduğu iddia edildi. İtalyan basınına göre tecrübeli golcünün transferinde Galatasaray daha avantajlı olduğu belirtildi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER