Mayıs 2020 Haberleri

Gomis ters köşe yaptı! Galatasaray'a büyük şok

Gomis ters köşe yaptı! Galatasaray'a büyük şok Suudi Arabistan'da Al Hilal Riyad forması giyen Bafetimbi Gomis'in sezon sonu sözleşmesi bitiyordu. Galatasaray da Gomis için gün sayıyordu. Ancak golcü oyuncudan ters köşe bir hareket geldi.

Ricardo Quaresma Porto yolcusu

Ricardo Quaresma Porto yolcusu Beşiktaş’tan Kasımpaşa’ya transfer olan Ricardo Quaresma yaptığı açıklama ile Porto’ya gideceğinin sinyallerini verdi.

Sörloth’un sözleşmesindeki şok madde!

Sörloth’un sözleşmesindeki şok madde! Süper Lig’de gol kralı olan Trabzonspor’un yıldızı Alexander Sörloth ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Sörloth’un sözleşmesindeki bir madde bordo mavili camiayı panikletti.

Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne TFF Sağlık Kurulu'ndan yeni güncelleme

Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne yeni güncelleme! Futbola Dönüş Öneri Protokolü'ne TFF Sağlık Kurulu'ndan yeni güncelleme geldi. Bu güncellemeye göre, kulüplerin maç dönemi boyunca en az 8 kere teste girmesinin zorunlu olduğu, herhangi bir futbolcuda pozitif vaka çıkması halinde tüm takımın ve oynadıkları rakip oyuncuların test yaptırmasının zorunlu olduğu ifade edildi.

Volkan Demirel teknik direktör oluyor

Volkan Demirel teknik direktör oluyor Fenerbahçe’de kaleci antrenörlüğü yapan Volkan Demirel ile ilgili bomba gelişme yaşandı. Volkan Demirel’in teknik direktör olmak istediği kaydedildi.

Galatasaray’da Hasan Şaş’ın yerine Wesley Sneijder geliyor

Hasan Şaş’ın yerine Wesley Sneijder geliyor Galatasaray’da Hasan Şaş’ın yardımcı antrenörlükten istifa etmesinin ardından yerine kim geçecek büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili ortaya çok konuşulacak iddia atıldı. Wesley Sneijder’in Hasan Şaş’ın yerine geleceği iddia edildi.

Ersun Yanal sahalara dönüş sinyali verdi

Ersun Yanal geri dönüş sinyali verdi Fenerbahçe ile yollarını ayıran teknik direktör Ersun Yanal ‘Fenerbahçe benim için ayrı bir özel. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu her zaman ben Fenerbahçe'nin yanındayım’ sözleriyle geri dönüş sinyali verdi.

TREND HABERLER
TREND HABERLER