TRABZONSPOR

Sörloth’un sözleşmesindeki şok madde!

Süper Lig’de gol kralı olan Trabzonspor’un yıldızı Alexander Sörloth ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Sörloth’un sözleşmesindeki bir madde bordo mavili camiayı panikletti.

Sörloth’un sözleşmesindeki şok madde!

Trabzonspor’da bu sezon attığı gollerle ve göz dolduran futbol performansıyla birçok dev kulübü peşine takan Alexander Sörloth ile ilgili bir gelişme yaşandı.

Alexander Sörloth’un sözleşmesinde öyle bir madde ortaya çıktı ki, bordo mavililere büyük sürpriz oldu.

Yıldız oyuncunun Trabzonspor’a alınması ile ilgili taraftar yönetime baskı yapıyor. Ancak Trabzonspor’un gelecek sezon da Crystal Palace’a ödeme yapmaya devam etmesi gerekiyor. Nedeni ise Sörloth’un sözleşmesindeki ‘buy out’ maddesi…

Karadeniz Gazetesi’nin haberine göre, Alexander Sörloth’un sözleşmesindeki bu madde yüzünde yönetim yıldız oyuncuyu alamıyor. Bu maddeyi açıklayacak olursak, eğer Trabzonspor oyuncuyu bonservisi ile beraber alırsa, Sörloth 15 milyon euroya serbest kalacak. Parayı veren herhangi bir takım Sörloth’u transfer etmiş olacak.

Bu sebepten dolayı bordo mavili yönetim, Alexander Sörloth için acele etmiyor. Gelecek sezon 6 milyon Euro olan bonservis bedelini ödemeyi bekliyor. Trabzonspor, 6 milyon Euro yatırıp opsiyon kullanma durumunda yıldız oyuncuya ‘buy out’ maddesini kaldırmasını talep edecek.

Sörloth’un bu sezon Süper Lig’de çıktığı 20 maçta toplam 25 golü bulunmaktadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER