Mayıs 2020 Haberleri

İtalyanlar Vedat Muriç’in peşini bırakmıyor! Bu kez de Lazio peşinde

İtalyanlar Vedat Muriç’in peşini bırakmıyor! Fenerbahçe’nin geldiği günden beri birçok dünya devini peşine takan, golcü oyuncusu Vedat Muriç için İtalyanlar sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaktan vazgeçmiyor.

Daum Fenerbahçe’den haber bekliyor

Daum Fenerbahçe’den haber bekliyor Fenerbahçe’de bir zamanlar teknik direktörlük görevi yapan Christoph Daum, sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör arayışında olduğu bugünlerde yönetimden telefon beklediğini belirtti.

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program

Süper Lig'de 5 haftalık program belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı toplantı sonrası 12 Haziran'da Süper Lig'in başlayacağı resmiyet kazandı. Bu kararın ardından herkes 'Süper Lig'de kalan haftaların programı nasıl olacak?' 'Süper Lig'de puan durumu nasıl?' şeklinde sorular sormaya başladı. İşte Süper Lig'de 12 Haziran ve sonrasındaki 5 haftalık program ve puan durumu...

TFF Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı! Küme düşme kalkacak mı?

Süper Lig başlıyor! Küme düşme kalkacak mı? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı. 12 Haziran'da başlayacak olan Süper Lig'de küme düşme kalkacak mı? İşte tüm soruların cevapları...

Garry Rodrigues'ten Galatasaray'a müjde

Garry Rodrigues'ten Galatasaray'a müjde Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Garry Rodrigues ile ilgili sarı kırmızılıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Al Ittihad Kulübü ile Rodrigues'in borçlarının ödenmesi konusunda anlaşma sağlandı.

Beşiktaş'tan Atiba'yı şaşırtan teklif

Beşiktaş'tan Atiba'yı şaşırtan teklif Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçiren Beşiktaş, oyuncusu Atiba Hutchinson'a bir teklif götürdü. Siyah beyazlı yönetimin bu teklifi Atiba'yı şaşırttı.

Fatih Terim’den dev operasyon!

Fatih Terim’den dev operasyon! Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Gündemde Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Erdoğan Yeşilyurt, Oğulcan Çağlayan, Semih Kaya gibi yerli isimler var. Fatih Terim bu oyuncular için transfer operasyonunu başlattı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER