FUTBOL

Daum Fenerbahçe’den haber bekliyor

Fenerbahçe’de bir zamanlar teknik direktörlük görevi yapan Christoph Daum, sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör arayışında olduğu bugünlerde yönetimden telefon beklediğini belirtti.

Daum Fenerbahçe’den haber bekliyor

Sarı lacivertliler Ersun Yanal’ın istifasının ardından teknik direktörlük koltuğunu bir türlü dolduramadı. Birçok ismi gündemine alan Fenerbahçe yeni teknik direktör konusunda henüz resmi olarak biriyle anlaşma sağlamadı.

Bir zamanlar Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapmış olan Daum ise sarı lacivertlilerin bu durumunu biliyor. Fenerbahçe yönetimi daha önce Daum’u arayıp haber beklemesini söylediği ortaya çıktı. Daum ise o günden beri haber bekliyor.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, Christoph Daum’un, detaylı bir rapor hazırlayıp yönetime ulaştırdığı, hatta yardımcılarını dahi belirlediği ifade edildi.

Christoph Daum, 2003-04’teki zaferini, 2004-05’te de tekrarlayarak unvanını korumuştu. Ancak 2005-06’daki Denizli faciası sonrası Alman Hoca’yla yollar ayrıldı. 2009-10’da Fenerbahçe’ye geri dönen Daum, Süper Kupa zaferiyle başladığı sezonun son haftasında şampiyonluk kaçınca bir defa daha sarı-lacivertlilerle olan bağını kopardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER