SÜPER LİG

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı toplantı sonrası 12 Haziran'da Süper Lig'in başlayacağı resmiyet kazandı. Bu kararın ardından herkes 'Süper Lig'de kalan haftaların programı nasıl olacak?' 'Süper Lig'de puan durumu nasıl?' şeklinde sorular sormaya başladı. İşte Süper Lig'de 12 Haziran ve sonrasındaki 5 haftalık program ve puan durumu...

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program - Sayfa 1

TFF tarafından yapılan toplantı neticesinde Süper Lig resmen 12 Haziran'da başlıyor. TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada sadece Süper Lig ile ilgili açıklamaların yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası ve pekçok konuda önemli ifadeler yer aldı.

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program - Sayfa 2

İşte TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklama;

Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs salgını sonrasında ortaya çıkan olağanüstü süreçle ilgili gelişmeleri yakından takip etmekte, futbola dönüş için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmektedir.

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program - Sayfa 3

Devletimiz ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde dünyadaki uygulamalara da bakarak insan sağlığı önceliğinden hareketle ve her türlü ihtimal düşünülerek kalan maçların oynanarak tamamlanması için Federasyonumuzca büyük çaba gösterilmektedir.

Süper Lig 12 Haziran'da başlıyor! İşte 5 haftalık program - Sayfa 4

Bu kapsamda Süper Lig'in 12 Haziran'da başlatılması ve kulüplerimizin talepleri ile ilgili TFF Yönetim Kurulu ve TFF Sağlık Kurulu tarafından bir değerlendirme yapılmıştır.

Toplantıda şu kararlar alınmıştır: