BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'tan Atiba'yı şaşırtan teklif

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçiren Beşiktaş, oyuncusu Atiba Hutchinson'a bir teklif götürdü. Siyah beyazlı yönetimin bu teklifi Atiba'yı şaşırttı.

Beşiktaş'tan Atiba'yı şaşırtan teklif

Beşiktaş, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor günler yaşıyor. Oyuncuların maaşlarını ödemekte zorlanan yönetim indirim talebinde bile bulundu.

2013-2014 sezonunda PSV'den Beşiktaş'a gelen Atiba Hutchinson kariyerini Beşiktaş'ta sona erdirme planı yaparken, siyah beyazlı yönetimden şaşırtıcı bir teklif aldı.

Halihazırda geçen sezondan kalan alacaklarını alma hayali kuran Atiba'ya, Beşiktaş yönetiminin 1 yıl için 200 bin Euro teklif ile gidilmesi yıldız oyuncuyu şaşkına çevirdi.

Atiba Hutchinson bu şaşkınlığını  "Bu teklifiniz beni oldukça şaşırttı. Geçen hafta, sezon başından bu yana birikmiş alacaklarımın da bir kısımını vermeyi teklif etmiştiniz. Şimdi de böyle bir teklif" ifadeleriyle belli etti.

Ajans Beşiktaş'ın haberine göre, siyah beyazlı yönetimin, Atiba'ya sunduğu teklif ise "Maddi bir krizin içindeydik, üzerine bir de koronavirüs geldi. 1 sene için 200 bin euroluk bir teklifimiz var. Futbolu bıraktıktan sonra da Beşiktaş'ta kalmanı istiyoruz. O sözleşmeyi de gelecek sezon konuşuruz" şeklindeydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER