FUTBOL

Hakan Çalhanoğlu açıkladı! ‘Ibrahimovic’in Türkiye’de tuttuğu takım…’

Zlatan Ibrahimovic ile Milan’da aynı formayı giyen, milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu takım arkadaşı Ibrahimovic’in Türkiye’de bir takım tuttuğunu açıkladı.

Hakan Çalhanoğlu açıkladı! ‘Ibrahimovic’in Türkiye’de tuttuğu takım…’

Milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, Milan’da takım arkadaşı olan Zlatan Ibrahimovic ile ilgili açıklamalarda bulundu. İbrahimovic’in Türkiye’den bir takım tuttuğunu açıklayan Hakan Çalhanoğlu takım arkadaşı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

A Spor’un Son Sayfa programına katılan Hakan Çalhanoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;

"Kendimizi büyük takımlara karşı kanıtladık"

"Takımımızda çok eksik vardı. Cenk Tosun, Merih Demiral, Abdulkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Dorukhan Toköz gibi isimler sakattı. Eğer turnuva oynansaydı onlar olmayabilirdi. Bu yüzden EURO 2020'nin ertelenmesine sevindim. Artık hepsinin geri dönme şansı var. Milli Takım'daki ortam çok güzel. Kadromuzda tecrübeli isimlerle birlikte çok genç oyuncular var. İyi bir jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorum. Maçlara çıkmadan önce rakiplerimizi analiz ediyoruz. Kendimizi büyük takımlara karşı da kanıtladık. Onlara kafa tutabileceğimize inanıyorum."

"Ibrahimovic bir Türk takımı tutuyor"

"Zlatan Ibrahimovic ile aramız çok iyi. Bana sahip çıkıyor. Hem saha içinde hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz. Dışarıdan görüldüğü gibi egolu bir insan değil. Sahadaki görüntüsü çok normal. Çünkü çok hırslı bir oyuncu ama saha dışında çok sempatik ve kalbi temiz bir insan. Aynı zamanda Türkleri çok seviyor. Tuttuğu bir Türk takımı da var, ama söylemem." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER