BEŞİKTAŞ

Caner Erkin'den Frank de Boer'e sert sözler! 'Kariyerimi bitirdi!'

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin futbol kariyerini bitiren eski Galatasaraylı ve Inter’in eski hocası Fran de Boer hakkında sert ifadeler kullandı.

Caner Erkin'den Frank de Boer'e sert sözler! 'Kariyerimi bitirdi!'

Caner Erkin futbol kariyerinin bitmesine sebep olan ismi açıkladı. Sert ifadeler kullanan Caner Erkin o döneme ait önemli ifadeler kullandı.

2016 yılında Fenerbahçe’den Inter’e transfer olan Caner Erkin, hoca değişikliğinden umduğunu bulamayarak tekrar Türkiye’ye döndü. Beşiktaş ile anlaşan Caner Erkin o döneme ait şu açıklamaları yaptı:

"Bunun yanında Inter taraftarının tadını çıkarmak istiyordum. Mancini görevden ayrıldıktan sonra ben kalıp savaşmak istedim. Ancak göreve gelen Frank de Boer'un bana karşı tutumu hiç hoş değildi. Beni altyapıdan yeni çıkmış bir oyuncu gibi bıraktı. Bu durum da kabul edilemezdi. Mancini beni sol kanatta oynatmak istiyordu ve sezon öncesinde oynanan tüm maçlarda şans tanımıştı. Bana çok güvendi. Gittiğine çok üzüldüm. Futbolda her şey olabilir. Ama Frank de Boer'in tutumu saygısızca ve kabaydı. Ben o ekibin bir parçası olmaktan dolayı gurur duydum" şeklinde konuştu.

Caner Erkin "Gittiğimiz her yerde çok popülerdik. Tesisler çok özeldi ve çok mutluydum. Frank de Boer'un bana karşı neden böyle bir tutum sergilediğini hiç anlamadım. İtalya'ya ayak bastığı günden itibaren hiçbir zaman planlarında yer almadım. Kişisel antrenörle takımdan ayrı olarak çalışmak zorunda kaldı. Tutumu, futbol kariyerimi tamamen değiştirdi, Bununla ilgili bir açıklama bulamıyorum" dedi.

"Inter gibi bir kulübe nasıl ulaştığını hala anlayamıyorum. Herkes onun tutumunun Inter'e ait olmadığını fark edebilirdi. Bana yaptıklarından sonra onun hakkında iyi bir fikrim olmadı ve asla da olmayacak" ifadelerini kullandı.

"ÇOK BÜYÜK HAYALLERİM VARDI"

Ayrıca Caner Erkin "Inter'de geçirdiğim zaman kötü bir kişisel deneyime dönüştü. Kim bilir, belki bir gün yine Inter'de oynayabilirim. Gerçekten çok büyük hayallerim vardı ve sadece 2,5 ay takımda kalan bir teknik direktör yüzünden bu hayallerim yıkıldı. Yapacak bir şey yoktu ve bu durum dünyanın sonu değildi. Kariyerime en üst düzeyde devam etmek istiyordum. Inter taraftarlarına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Frank de Boer, 2003-2004 sezonu olmak üzere 1 sezon Galatasaray forması giydi ve 2005 yılında futbol kariyerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER