FENERBAHÇE

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli camia ile bayramlaştı. Başkan Ali Koç ayrıca TFF'ye bir öneride bulundu. Ali Koç "Futbol için zor bir karar verildi. Futbolu bir şekilde devam ettirmek, sezonu bitirmek çok önemli. Şu aşamada en doğru kararın oynamak olduğu gözüküyor. Süper Lig ve 1. Lig oynanmalı ama alt ligler oynanmamalı" şeklinde konuştu.

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!' - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bayramlaşma törenini telekonferans ile gerçekleştirdi. 

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!' - Sayfa 2

Ali Koç, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile dernekler temsilcilerinin yanı sıra Fenerbahçe'nin 9 şubesinin 11 sporcusu, camianın ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!' - Sayfa 3

Sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük de Ramazan Bayramı'nı kutladı. Vefa Küçük "Başkanımızın, yönetim kurulu üyelerimizin, Fenerbahçe'ye gönül vermiş sporcularının yüksek divan kurulu ve kongre üyelerimizin, taraftarımızın ve dünya İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Hem Ramazan Bayramı'nda hem de Kurban Bayramı'nda kulübümüz büyük ilgi ve alakalı katılımların olduğu bayram törenleri düzenler. Bu sene böyle oldu. Sağlık olsun. İnşallah Kurban Bayramı'nı kulübümüzde yüz yüze kutlarız" açıklamasını yaptı.

Ali Koç'tan TFF'ye flaş öneri! 'Süper Lig oynansın alt ligler oynanmasın!' - Sayfa 4

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ise "Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük'ü tüm üyelerimizi, taraftarlarımızı, bizi izleyenleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sporcularımız da özellikle kucaklıyorum. Yayına katılamayan sporcularımızı da selamlıyorum. Herkesin sağlıklı ve güvende olmasını temenni ediyorum. Herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Fiziki olarak tören yapamadık ama teknoloji ile böyle bir bayramlaşma yapıyoruz. Umut ediyorum ki kurban bayramında tesislerimizde birimizi kutlayarak bayramımızı kutlayabiliriz.